Lån RKI

LånebeløbRenteAlderAfbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr 41,20 % 18 år 24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån 18 år

Hvis du har en gæld registreret i RKI, så giver det en række problemer og begrænsninger, som man nogle gange bliver nødt til at finde en løsning på. Du kan selvfølgelig altid ansøge om lån RKI registreringen uagtet, men lånet vil næppe blive godkendt. Dette skyldes, at de danske långivere ser din registrering og derfor automatisk antager at du ikke har styr på din økonomi.

Sådan tager du et lån RKI

Idet at det danske lånemarked er så stort som det er, så sker alt dette helt automatisk og der vil aldrig foregå en individuel stillingtagen til den enkelte person der sørger lån + RKI registrering. Hvis du søger I din egen bank, vil du dog modtaget en mere personaliseret kreditvurdering, men resultatet vil givetvis være det samme, hvis du er registreret i RKI.

Det kan selvfølgelig ikke anbefales, at du søger om yderligere lån og dermed får større gæld, når du allerede er i RKI, men på den anden siden betyder det jo ikke at man ikke pludselig får en uventet udgift eller står og skal bruge penge til noget andet vigtigt.

En række danske långivere har set denne mangel og er nu begyndt at tilbyde lån RKI, som betyder at du vil kunne tage et lån trods RKI registrering. Der er dog ingen tvivl om at disse lånegivere overordnet set løber en større risiko ved at tilbyde sådanne ”lån RKI”, så det er derfor vigtigt at du læser de krav som den enkelte lånegiver stiller til dig for at få en sådan lån.

Umiddelbart er den model vi ser typisk at du skal finde en person som kan kautionere for dig. Dette vil typisk være familie og venner, der vil give dig en hånd og indestå for at de månedlige betalinger bliver betalt som aftalt.

I modsætning til de automatiske kreditscoringer, der enten siger ja eller nej, så tager denne model højde for at de personer, som kender dig bedst giver udtryk for at de mener at du vil kunne overholde betalingsaftalen og det er det som der i sidste ende gør at du får godkendt et lån RKI eller ej.

Renten på sådanne lån med RKI anmærkning, er dog ofte lidt højere end de klassiske banklån eller mange af de øvrige online forbrugslån, som man kan ansøge om, hvis man ikke er registret i RKI. Dog er renten på ingen måde sammenlignelig med de små kreditter og sms lån, hvor renten når op i 10-20x højere niveauer. Når det er sagt, så skal man dog være klar over at man betaler højere rente og derved flere penge end hvis man tog et normalt lån. Men hele pointen med disse lån RKI er jo at de skal dække de udgifter, som man simpelthen ikke kan komme udenom trods RKI registrering. Den højere rente skal selvfølgelig tages med i ens overvejelser, men det positive ved dette lån, er at alle nu har muligheden for at få en løsning på en ellers relativ uløselig situation.

Herudover kan det varmt anbefales at såfremt man i løbet af lånets levetid får mere overskud og får betalt sin RKI gæld – og man i øvrigt har betalt fint ned på ens lån (RKI) – så vil man kunne forhandle sig til en bedre rente, altså det vil sige at man blot skal skrive ind til dem og bede om en lavere rente fremadrettet.

Lån RKI ingen hindring

Nu kan du få et lån RKI ingen hindring i Danmark.

Hvis du har en regning, som du ikke kan betale, så ryger du ind i et rykker forløb. Du vil herefter modtage 3 rykkere inden at du går videre til inkasso. Dette er som regel et professionelt inkassobureau, der overtager din sag. De skal prøve at lave en afbetalingsordning med dig og tager fat i dig i den forbindelse. Hvis de ikke kan få fat i dig eller at i ikke kan finde en løsning, så vil de registrere dig i RKI. Hvis du laver en afbetalingsordning, men ikke er i stand til at overholde den, vil du givetvis også blive registreret i RKI. Der er et par andre formalia, som skal overholdes fsva. en RKI registrering ifølge RKI reglerne, men dette ved professionelle inkassobureauer.

En RKI registrering har altid stor indflydelse på ens hverdag og ens økonomi. Det medfører en række begrænsninger i dine økonomiske muligheder, herunder det at få bevilliget et lån. Denne begrænsning er dog nu blevet mindre idet at der nu er banker der tilbyder lån RKI ingen hindring.

Kravet til et lån hvor RKI ikke hindrer en bevilling er væsentligt anderledes. Ihvertfald anderledes end vi kender dem fra online banker. Ansøgningsskemaet er kortere, det vil sige at de skal bruge mindre information om dig. Dette er fordi at de vurderer din ansøgning ud fra andre kriterier end andre banker.

De beder dig finde en person, som kan stå inde for at du kan betale dine ydelser til tiden. Ved at finde en sådan person viser du banken at de også kan have tillid til dig og din betalingsevne. Ofte er dette tilstrækkeligt for at de kan bevillige et lån RKI ingen hindring, når du har en kautionist.

I praksis forgår det på den måde, at kautionisten bedes om at betale din månedlige ydelse, hvis du ikke kan betale. Dog kun betaling af 1 ydelse, ikke hele låne. Det sikrer at der ikke kommer rykkere på lånet. Og endnu vigtige at dette ikke kommer til inkasso. I den sidste ende betyder det et billigere lån.

Billige lån RKI ingen hindring

Når man registreres i RKI bliver alt mere besværligt og det bliver dyrere. Dine valgmuligheder for hvor du skal tage et lån er også begrænsede.

Billige lån RKI ingen hindring er svære at finde. Når bankerne ser at en person er registreret i RKI, er det for dem et rødt flag. Der er problemer i økonomien. De fleste vil give afslag til en person registreret i RKI. Dette skyldes at risikoen stiger væsentligt at noget kan gå galt og at personen ikke kan tilbagebetale sit lån. Dette gør at renterne stiger, så at risikoen for banken falder.

Når dette er sagt, så er renterne på et RKI lån 10x mindre end hvad man typisk finder på lånekreditter. Så det kan faktisk betale sig at indfri sådanne lånekreditter, hvis du har sådanne. Især hvis det er dem der har registreret dig i RKI.

Spørgsmålet er om man bør tage nye lån, når man allerede er registreret i RKI. Svaret vil umiddelbart være nej. Men der kan jo være andre grunde til at man alligevel kan overveje dette. Vaskemaskinen kan være gået i stykker eller du har en stor tandlægeregning. Blot fordi en person er registreret i RKI betyder det ikke at hverdagen ”udfordringer” stopper med at komme. Her er det en stor hjælp at man har mulighed for at tage et lån til at dække udgifterne.

Det kan også være at du kan tage et lån for at betale dine RKI registrerede regninger. På den måde bliver du slettet fra RKI og dette løser mange andre problemer i hverdagen. I sådanne tilfælde kan det også give mening.

Fælles for alle situationer er dog at hvis du vælger at taget et nyt lån, så bør du lægge et budget. Du skal være sikker på at du kan betale din nye månedlige ydelse. Dvs se præcis hvor pengene kommer fra. At give sig selv et overblik over økonomien giver meget mere ro på hverdagen og mindre stress. Så er der en ting mindre at tænke på, hvis du ved at det kører automatisk.

Hold banken orienteret

Hvis du kommer bagud med at betale din ydelse. Eller kan se at du har visse måneder, der er dyrere end andre, så ring/skriv til banken og sig det. Du vil ofte kunne få en betalingsfri måned. Ellers finder man en anden løsning.

Hurtig lån RKI

Du kan få et hurtig lån RKI udbetalt på 24 timer. Dette er langsommere end de dyre lånekreditter, som nævnes ovenfor. Men det er ligeså hurtigt, som de normale online forbrugslån.

Det kan godt gå hurtigere. Hvis man søger tidligt om formiddagen, så man kan få lånet ud allerede om eftermiddagen. Men ellers er det som regel først dagen efter. Dette skyldes at ansøgningerne behandles manuelt, hvor lånekreditter, grundet de små beløb, kan behandles af en computer.

Men det er alligevel et relativt hurtigt lån RKI taget i betragtning. Også i forhold til de øvrige muligheder, som man har. Denne type lån bør også kun tages i det tilfælde at der ikke er andre veje frem. Herudover skal man sikre at der er plads i økonomien til at tilbagebetale lånet løbende.

Privat lån RKI

En person registreret som dårlig betaler har begrænsede muligheder, når det kommer til at låne penge. De normale danske banker takker normalt nej tak, hvis de ser en RKI registrering. Dette får mange til at søge privat lån. Her spiller RKI ikke ind på samme måde, da dette typisk er via venner og familie.

Et alternativ til dette er kautionist. Her beder man et familiemedlem eller ven om at kautionere på et lån. Herved skal vennen/familiemedlemmet ikke have deres egne penge op af lommen. Herudover bliver lånet tilbagebetalt under ordnede forhold hver måned.

Det som kautionisten skriver under på, er at såfremt den månedlige ydelse ikke betales, så dækker de den måneds betaling. Det er altså ikke hele lånet, der falder til betaling og der kommer heller ikke ekstra gebyrer på lånet.

Et godt råd, er at gennemgå alle muligheder sammen med kautionisten inden lånet tages. Herved ved begge hvad der sker hvornår i et given scenarie. Det er også en god idé at holde alle orienterede om store regninger. Ligeledes de måneder, hvor det kan være svært at betale ydelsen. Så ved alle hvad der kan regnes med.

Prioriter betalingen af din RKI gæld

Prøv at betal din RKI gæld ned først. Dermed ikke sagt at du ikke skal betale dine månedlige regninger. Dette er vigtigere, men hvis der skulle være lidt tilovers, så betal RKI gælden.

Lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, så er hele dit økonomiske liv pludselig blevet meget mere besværligt. Dette betyder at man ikke kan tegne mobilabonnementer, indgå lejekontrakter og tage et lån.

Nu er der dog et løsning på sidstnævnte, idet det nu er blevet muligt at få et lån trods RKI.

Pantsættelse og pantelån

Der er et bredt udvalgt af genstande, som man vil kunne indlevere midlertidigt imod at få penge ud med det samme. Det kan være elektronik, ure, møbler, biler, tasker og meget andet. Efter en given periode kan man købe sine ting tilbage. En sådan pantsættelse kan også give mening i visse tilfælde.

Seneste artikler