Lån uden kreditvurdering​

3.000 - 20.000 kr.

Rente
22.44%
Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22,44%. Den samlede omkostninger i procent er 24,90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

1.000 - 100.000 kr.

Rente /mdr
1,95% – 8,5%

1.500 - 50.000 kr.

Rente /mdr
22.51%
Lånebeløb 12.000,00 kr, ÅOP 24.99%, Minimumsbetaling 1.121,95 kr, Samlede Kreditomkostninger 1.463,36 kr, Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.463,36 kr, Fast debitorrente 22.51%

Lån uden kreditvurdering

At få et lån uden kreditvurdering betyder ikke at der ikke laves et kredittjek. Alle der låner penge ud i Danmark har et retsligt krav at undersøge om personen, der ansøger, har mulighed for at tilbagebetale lånet.

Dog er der stor forskel på hvordan en låntager bliver kredittjekket og dette kan have kæmpe indflydelse på om man får en bevillig eller et afslag.

De almindelige banker kigger på din indkomst, din alder, dit job, boligforhold og meget andet. Ud fra en samlet vurdering heraf får du enten en bevilling eller et afslag. Denne vurdering sker ud fra en række faste regler og minimumskrav, som er baseret på hvor store risiko banken ønsker at tage. Denne risiko afspejles også i hvilken rente man tilbydes, hvor rentes størrelse giver en indikation af hvor man selv ligger i skalaen.

Der findes dog långivere, der ikke lægger vægt på indkomst og job, men snarere på om personen er villig til at tilbagebetale lånet, samt tillid. Dette kan være svært at måle og man får det ikke ud fra et par tal i en ansøgning. Den måde det foregår er at ansøgeren bliver bedt om at finde en person, som er villig til at indestå for at ansøger betaler til tiden, også kaldet en kautionist.

Denne kautionist, som givetvis kender ansøgeren væsentligt bedre end långiver viser igennem sine handlinger at denne har tillid til ansøger. Af denne årsag vil man kunne få bevilliget et lån.

Inkasso, RKI og debitor registret

Denne nye type kreditvurdering tager, som nævnt, ikke højde for indkomst mv. Selvom du skulle have inkassosager eller være registreret i RKI, så kan du få et lån.

Ikke længere umuligt at låne

Ved at lån uden kreditvurdering, altså den traditionelle kreditvurdering, lukker man op for mange nye muligheder. Personer, som af en eller anden årsag ikke får lån pga. en negativ kreditvurdering, vil pludselig kunne få et lån alligevel.

En uventet regning eller omkostning kan få alles økonomi til at vælte. Hvis man herefter ikke kan få et lån for at dække regningen af, så kan det i sidste ende i at man bliver registreret i RKI. Hvis det sker, så åbner det op for endnu flere problemer i privatøkonomien.

Med et lån uden kreditvurdering vil man alligevel være i stand til at stå imod uventede omkostninger. Ofte gør dette en ellers helt umulig situation mulig at løse.

Uanset hvad, så gør dig selv en tjeneste og få en overblik over dine udgifter og indtægter. Herved søger du for at der rent faktisk er plads i hverdagen til at betale en månedlig låneydelse.

Hvis du skulle have været så uheldig at være blevet registreret i RKI, så kan du alligevel ansøge. Denne långiver giver nemlig også et lån trods RKI.

Lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, så er hele dit økonomiske liv pludselig blevet meget mere besværligt. Dette betyder at man ikke kan tegne mobilabonnementer, indgå lejekontrakter og tage et lån.

Nu er der dog et løsning på sidstnævnte, idet det nu er blevet muligt at få et lån trods RKI.

RKI-regler

Hvad er RKI og hvilke regler er der forbundet med registrering hos RKI? Her kan du læse meget mere om reglerne omkring RKI.

Vi fortæller også hvad RKI har af konsekvenser for dig, og hvordan man kan komme ud igen.

Seneste artikler