Lån Trods RKI

LånebeløbRenteAlderAfbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr 41,20 % 18 år 24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån Trods RKI

Muligheden for at få et lån trods RKI er en realitet på det danske marked.

Der kan være mange forskellige grunde til at man ikke har kunne betale sine regninger eller sine forpligtelser som låntager. Konsekvensen er den samme uanset hvad tilfældet har været – en registrering i RKI.

En sådan RKI registrering gør det mere eller mindre umuligt at låne penge i banken igen og tage yderligere lån. Herudover kan det have indflydelse på andre former for aftaler. Dette inkluderer fx lejeaftaler eller køb af mobiltelefonabonnement for blot at nævne et par stykker.

Her i 2020 fortsætter succesen med disse lån og danskerne vil fortsat kunne få udbetalt lån trods RKI.

Hvordan tager man et lån trods RKI?

Nu er der dog en løsning, der giver dig mulighed for at låne penge trods RKI. Der nu er banker, som specialiserer sig indenfor ”lån trods RKI”-lån. De er specifikt rettet til de der enten er RKI-registreret eller de der ellers af andre årsager ikke kan få et lån i banken.

Hos Tando har du mulighed for at få et lån trods RKI. Det er uden betydning om du er registreret én gang eller flere gange i RKI. Tando tilbyder lån trods RKI uanset din historik.

Med en registrering grundet et længere rykkerforløb eller at du simpelthen ikke har kunne betale, gør livet meget mere besværligt. Du bliver væsentligt begrænset i dit økonomiske liv.

At låne trods RKI er normalt ikke tilrådeligt. Ikke medmindre at RKI registreringen er sket for længe siden og at du i mellemtiden har fået bedre orden på økonomien. Men når dette er sagt ved vi jo alle, at der kan være andre grunde til at man skal tage et lån trods RKI. Dette kan være at man skal til tandlægen eller at der er en anden vigtig regning eller noget helt tredje.

Det er ikke en god idé at forsøge at løse økonomiske problemer med yderligere gæld. I visse tilfælde er der uundgåelige og presserende behov, hvor man skal bruge penge nu og her trods RKI registrering. Hvis dette er tilfældet er det nyttige oplysninger nedenfor, som det anbefales at du læser igennem.

Der er rigtig mange banker, som låner på over nettet, men så snart at du er registreret i RKI, bliver det straks færre. Her på siden sørger vi altid for at holde vores liste over hvem tilbyder lån trods RKI opdateret. Vi holder dig ligeledes orienteret om hvor du har den største chance for at få din ansøgning godkendt.

Budgetter giver overblik

Det er altid en god idé, at skrive ens udgifter og indtægter ned, så du har overblikket over hvordan din økonomi vil se ud, hvis du tager et nyt lån.

Lån trods RKI med kautionist

Hvis du kender en person, som vil være medansøger på din lånesøgning vil du givetvis kunne få et lån trods RKI registrering. Denne bliver kautionist på din lån.

Denne person siger med andre ord at vedkommende kan stå inde for dig og tror på at du vil tilbagebetale lånet. Denne person kender dig også bedre end banken. Herudover ved denne måske at der kan være en måned, hvor pengene ”ikke lige rækker”. De måneder vil være her, hvor kautionisten vil kunne komme ind og betale det månedlige afdrag. Det er jo ikke det fulde beløb der forfalder til betaling. Hvis du ikke skulle have mulighed for at betale den måned, så er det blot det enkelte afdrag.

Det kræver selvfølgelig at du kender vedkommende, som du kan skrive på lånet. Vedkommende hæfter via sin underskrift indvilliger i at kautionere for dig. Det gælder hvis det skulle ske at du ikke kan betale lånet tilbage. Din medansøger må dog ikke selv været registreret som dårlig betaler. Dvs. hverken været registreret i RKI eller i Debitor Registret eller andre gældsregistre.

Når det gælder lån trods RKI med kautionist er det ikke på forhånd muligt at sige nøjagtig hvilke krav der er for at få et lån. Det er dog muligt at låne penge trods RKI med en kautionist. Det gør det væsentligt lettere end hvis man alene skulle forsøge at få godkendt et lån.

Idet ingen af de normale banker låner til personer som er RKI registreret. Det er blot de mindre og specialiserede banker, som du må henvende sig til. Denne form for RKI lån er et relativt nyt fænomen i Danmark. Der er derfor endnu kun et fåtal af banker, der kan give lån trods RKI. Ofte er dette dog kun når der er en kautionist, som kautionerer for tilbagebetalingen af lånet.

Tanken bag lån med kautionist, er at banken går ud fra at kautionisten kender dig bedre end banken nogensinde vil komme til. Hvis kautionisten er villig til at ”stå på mål” for dig, så vil banken også stole på at du betaler lånet tilbage.

Långivers risiko ved udlån trods RKI er knyttet til størrelsen på lånebeløbet. Selvom banken udbyder lån trods RKI vil der selv med kautionist være begrænsninger på lånebeløbet. Typisk ser vi et max lånebeløb i tilfælde af lån med kautionist være 70.000 kr. Men jo mindre beløbet, jo mindre er risikoen for långiveren. Og jo større er sandsynligheden for en bevilling.

Når dette er sagt, så hvis du står og skal bruge 50.000 kr. og overvejer at tage et lån trods RKI, så må det jo være vigtigt. Derfor giver det ikke mening at søge om 10.000 kr. først, selvom sandsynligheden for at få lånet er større. Ansøg det fulde beløb, som du skal bruge. Hvis du ikke har mulighed for at låne det fulde beløb, skal långiver nok fortælle dig hvilke beløb, som du så kan låne i stedet.

Chancerne for at få et lån trods RKI, når du ansøger med en kautionist, er dog gode. Ihvertfald i forhold til mulighederne for et lån uden kautionist.

Lån trods RKI uden kautionist

Vi kender ikke din nuværende økonomiske situation. Hvis du har en gæld, som er røget i RKI, så er dette en indikation af, at du skal prøve at undgå at sætte dig i yderligere gæld. Men på den anden side, så kommer en ulykke sjældent alene, som man siger. Ofte står man i en situation hvor vigtigheden af at have penge nu og her opvejer at man tager yderligere et lån.

Desværre kan det være svært at låne, når man er registreret i RKI. Ligesom vi ikke kender din økonomiske situation, så kender banken heller ikke din økonomiske virkelighed. Ej heller hvilke prioriteringer som du ønsker at lave i forhold til din økonomi. Størstedelen af danske banker betragter en RKI registrering som være ensbetydende med at man ikke længere er kreditværdig. Ligeledes at ens tilbagebetalingsevne ikke er tilstede.

Lån trods RKI uden kautionist er meget sjældent i Danmark og vanskeligt at finde online. De fleste lån uden kautionist, når man er registreret i RKI kommer fra venner og bekendte. Eller gennem mere lyssky udlånere, men selv dette kan ofte være svært at få.

Det er derfor at det ofte giver mening at man låner sammen med din ven/bekendte. Herved bliver vedkommende kautionist, men ikke selv skal udlåne sine egne penge. Ofte kan RKI lån uden kautionist være endnu mere besværligt end hvis du tager et lån med kautionist. Dette giver ordnede forhold og der er alt andet lige mere styr på hvornår betalingerne falder mv.

Hvis man dog kan låne af familie, venner eller bekendte og dette kan gøres på rette måde, så er det klart at det er billigere: Der ofte ikke er rente eller en meget lav rente. I givet fald giver det selvfølgelig mening at søge denne løsning og denne type lån uden kautionist er helt klart at foretrække.

Alternativet, som du kan læse ovenfor, er at ansøge sammen med en kautionist.

Hvad er en kautionist?

En kautionist er en ven eller et familiemedlem, der indestår for at du betaler dine månedlige ydelser til tiden. I modsat fald, vil kautionisten betale ydelsen, som du eller skulle have betalt.

Lån trods RKI og kontanthjælp

Hvis du er registreret i RKI, så har været nødt til undlade at betale en gæld på et tidspunkt. Det sker jo for de fleste. Problemet er jo herefter gerne at de nye regninger, der skal betales gør at man får svært ved at ”komme ovenpå” igen. Dette er ikke mindst tilfældet, hvis ens indkomst er begrænset, som hvis man modtager kontanthjælp eller lignende.

En RKI registrering ses som et tegn på at en person ikke har styret sin økonomi ordenligt. Det betyder dette at mange banker og långivere vil nægte dig at tage et lån. At man ligeledes modtager kontanthjælp gør at bankerne heller ikke anser det for muligt at tilbagebetale et nyt lån. Men er det umuligt at låne penge med RKI registrering og kontanthjælpsindtægt? Nej, det er det ikke.

Der findes et lån trods RKI og kontanthjælp, som det er muligt at få her i Danmark.

Tando arbejder på at hjælpe dig med en låneløsning, uanset hvordan din kredithistorik måtte se ud. For dem er din betalingsvillighed vigtigere end din kredithistorik.

Den måde, som du får et lån trods RKI og kontanthjælp, er at Tando beder dig finde en person. Denne kan stå inde for dig at du betaler dine månedlige afdrag. Det vil typisk være en familiemedlem, en ven eller bekendt, som vil hjælpe og være kautionist på dit lån. De kender dig jo bedre end nogen bank nogensinde ville og ved om du har viljen til at betale (om ikke evnen). De vil herefter kautionere for at du betaler.

Lånet vil betales ned, som hvilket som helst andet lån. Hvis der så er en måned, som du ikke kan betale, så vil kautionisten træde til og hjælpe med denne måned. Dermed kommer der ikke rykkergebyr eller yderligere renter på lånet og lånet kører videre, som planlagt.

Denne type RKI lån med kautionist tidligere kun var tilgængelige i lande som England og Spanien. Nu har man nu også i Danmark mulighed for lån trods RKI og kontanthjælp og det er en stor hjælp for mange.

Det er klart at man ikke skal sætte sig i yderligere gæld, medmindre det er nødvendigt. Vi ved dog alle, at det jo desværre sker at man pludselig får uforudsete udgifter. Dette om man så står i RKI eller ej.

Kreditkort lån trods RKI

I gennem de seneste år er lånekreditter eller blot kreditter – også kaldet kreditkort lån – blevet meget populære i Danmark. Det er kreditter, som man får stillet til rådighed, ligesom et kreditkort. Men i stedet for at fysisk kreditkort, så er det en bankkonto, der virker som et bevilliget overtræk.

Et andet kendetegn ved kreditkort lån, er at det ofte er beløb mellem 3.000 – 15.000 kr. og at udbetalingen sker hurtigt.

For denne type kreditkort lån gælder det samme, som for alle typer af forbrugslån (og almindelige banklån). At såfremt du er registreret i RKI, så kan du ikke optage lånet.

Der findes dog alternativer, hvor man kan tilsvarende kan tage sådanne hurtige lån trods RKI. Her kan man også få lånet udbetalt indenfor 24 timer. Alt hvad der kræves, er dog at du finder et familiemedlem, en ven eller anden bekendt, som gerne vil kautionere for dig.

Lånets størrelse og hastigheden for hvornår du vil kunne bruge pengene svarer til de vilkår for kreditkort lånet. Herudover vil du få det samlet beløb udbetalt. Altså ikke en kredit stillet til rådighed. Dette betyder selvfølgelig ikke at du skal anvende hele beløbet på samme tid. Dog snarere at du kan anvende dem når det passer, som var det et kreditkort lån.

Til gengæld er renten lavere på denne type lån med kautionist trods RKI. Kreditkort lån oftest har en ganske høj rente og ÅOP. Og det er da også værd at tage med, hvis man kan om ikke lav rente, så lavere trods at man er RKI registreret.

Udbetaling på 24 timer

De fleste banker vil i dag kunne udbetale lånet til dig indenfor 24 timer efter at de har modtaget din underskrift. Dette uanset om du har en anden bank end hvad banken selv har.

Lån trods RKI lav rente

At været registreret i RKI kan ofte være et stort problem for dem der ønsker at have et normalt økonomisk liv. Det kan være endnu sværere hvis man også har brug for at låne penge. Der er dog stadig visse muligheder for dem der ønsker at optage et lån trods RKI.

Banken fastsætter en rente på det lån som du ønsker at optage. Her er der en række faktorer, der spiller ind. På baggrund af alle dine oplysninger, så laves der en kreditscoring. Denne reflekterer hvad banken anser for at være din betalingsevne. Herefter kigger banken på hvad de kan få sikkerhed i, hvis lånet ikke skulle blive betalt. Dette kunne fx være en ejerlejlighed eller en bil. Alternativt om lånet stilles uden sikkerhed. Alt dette kommer med i beregningen på om man tilbydes en lav rente på sit lån eller en højere rente.

Når man er registreret i RKI, så er dette selvfølgelig en faktor, der spiller ind i kreditvurderingen. Banken anser en RKI registrering, som værende en advarselslampe. Dette da man tidligere ikke har kunne betale sin udestående gæld. Dette uanset hvordan man i virkeligheden er endt i RKI.

Hvad er alternativet til de klassiske banker og online forbrugslån.? Dette er banker, der giver lån trods RKI med lav rente i forhold til SMS lån. Disse kan ofte kommer op i 700% rente/ÅOP. Det er dog på ingen måde en billig rente, som oftest ligger på omkring 49% ÅOP. Dog er det umiddelbart en tilgængelig løsning. Og en af de få hvis man står og skal bruge penge og tage et lån trods RKI registrering.

Kravet for denne ”lav rente RKI lån” er at man skal finde nogen der er villig til at gå ind som garant for dit lån. Det betyder, at denne person skal være klar til at betale dit månedlige afdrag. Dog blot de måneder, som du ikke har mulighed for at betale.

For at en person godkendes som garant, skal denne person have en nogenlunde økonomi. Denne må ikke selv være registreret i RKI. Der kræves dog ikke at vedkommende har ejerbolig eller andet, som der skal tages pant i.

Det er altid vigtigt at tænke sig om inden man tager lån. Det gælder i endnu højere grad, når der er tale om et RKI lån med kautionist. En ting er selvfølgelig pengene. Men i endnu højere grad skal man tænke over konsekvensen, som et lån ville kunne have på forholdet til kautionisten. Man skal derfor være ekstra sikker på at man er i stand til at tilbagebetale lånet. Ellers i det mindste løbende aftale hvordan og hvornår personen afbetales. Dette hvis en enkelt månedlig betaling skulle glippe og de er nødt til at dække denne omkostning.

Dette skal tænkes igennem og der er taget stilling til det videre forløb. Herefter vil det være muligt at tage lån trods RKI til lav rente efter omstændighederne.

Hvem tilbyder lån trods RKI

Her hos Finansassistent kan vi ikke direkte hjælpe dig med at få et lån. Vi råder dig til ikke at tage yderligere lån, hvis du er registreret i RKI. Du skal også være sikker på at du vil kunne betale det nye lån tilbage. Vi anbefaler at du kigger på din økonomiske situation. Vurder hvorvidt denne er bedre nu end den var tidligere, da RKI registreringerne skete.

Husk også at du aldrig er garanteret et lån, selvom lånegiveren tilbyder lån trods RKI. Det er det samlede billede af din finansielle situation, der danner grundlag for vurderingen for om du får et lån trods RKI registrering.

Din nuværende indkomst og nuværende gæld spiller ind. Der dog banker, der i væsentlig mindre grad kigger på din økonomiske situation og i højere grad vurderer din vilje til at tilbagebetale.

Det er mere risikabelt at tilbyde lån trods RKI, da det betyder at man tidligere ikke har kunne betale sine regninger. Det er derfor, at banker der tilbyder lån trods RKI, kigger på din vilje. Altså ønsket om at betale tilbage i fremtiden og ikke fortiden.

Som nævnt, er udlån til personer, der tidligere har haft tilbagebetalingsvanskeligheder generelt svært at finde. Der er derfor få muligheder for at få et lån, idet der er få der tilbyder lån trods RKI på markedet.

Markedet for lån trods RKI

I Danmark er vi først lige startet med at se låneudbydere, der giver lån trods RKI, men hvis man ser på andre lande i Europa, så kan vi godt regne med at markedet vokser og der kommer flere udbydere med tiden. Vi hos Finansassistent skal nok holde dig opdateret og skrive hvem der har de bedste tilbud og muligheder.

Hurtig lån trods RKI

Enhver person, som har gæld registreret hos RKI, er i praksis fuldstændig bundet på hænder og fødder i deres økonomiske liv. Alle låneansøgninger, ønske om afdrag, alle abonnementer og endda lejekontrakter bliver automatisk afvist.

En registrering i RKI er, for de fleste, der skal vurdere din økonomiske situation, et klart bevis på at du har begrænset betalingsevne. Dette betyder oftest at långiveren ikke ønsker at tage risikoen forbundet med at du ikke overholder den givne aftale.

Dette kan især være frustrerende hvis man står med uforudsete udgifter. Visse banker har dog specialiseret sig i denne type situationer. De tilbyder hurtig lån trods RKI. Vi ved alle hvordan vaskemaskinen pludselig stopper med at virke eller bilen ikke vil starte. Pludselig står man der uden en reel mulighed for at løse situationen.

Tidligere ville man snakke med sin bank eller søge et online forbrugslån. Dette er pludselig ikke en mulighed, når man er i RKI. Og så bliver et stort problem pludselig endnu større.

Hurtig lån trods RKI er blevet en mulighed i Danmark. Selvom man selvfølgelig ikke skal forgælde sig yderligere, hvis man allerede er registreret i RKI. Men, det er rart at visse uundgåelige ting alligevel kan løses. Det betyder dog ikke at man skal tage et hurtig lån uden at tænke sig om eller planlægge betalingen. Dette er helt essentielt. Det betyder dog, at hvor der ikke før var en løsning, så er der nu en vej ud af stressen.

Få et hurtigt lån trods RKI

Hvis du søger et hurtig lån trods RKI, så har man nu muligheden. Visse danske lånudbydere er nu begyndt at tilbyde lån til personer som er registreret som dårlige betalere.

Tidligere, hvis der var gæld i RKI, betød det næsten altid at man fik afslag på ens låneansøgning. Grunden herfor er stadig gældende for de fleste banker i dag. Det skyldes, at bankerne mener at en person, som stadig ikke har tilbagebetalt tidligere gæld, ikke skal påtage sig yderligere gæld. Herudover er risikoen for at den nye gæld heller ikke tilbagebetales til tiden større end hos ikke RKI registrerede personer. Men selvom de fleste långivere siger nej, så er der alternativer, hvis man skal bruge et hurtigt lån trods RKI.

Nogle nye långivere på markedet har specialiseret sig indenfor lån trods RKI, hvor de specifikt låner penge ud til folk, der har haft økonomiske problemer. Ansøgningen er kortere og der er brug for færre oplysninger fra dig. Her lægges der i mindre grad vægt på din indtægt og boligforhold og der kigges heller ikke på din kredithistorik. Der lægges vægt på om du har et ønske om at tilbagebetale til tiden.

Dette sker ved at du viser at du har en ven eller et familiemedlem, som kan stå inde for at du vil betale dine ydelser. Ved at de også underskriver låneaftalen viser de at de tror på at du kan overholde aftalen.

Selvom låneprocessen er lidt anderledes end vi kender den fra andre online banker, stræber de stadig imod at udbetale alle nye lån indenfor 24 timer.

Hurtig lån nem godkendelse

Har du brug for et hurtig lån med nem godkendelse, så kommer det an på hvor stort et lånebeløb som du har brug for.

Hvis du har brug for et mindre beløb, så er de lån, hvor du hurtigst kan få pengene udbetalt de såkaldte lånekreditter. Her kan man få penge udbetalt på sin konto indenfor 1 time eller hurtigere. Typisk er lånebeløbene ved disse kreditter op til 5.000 kr.

Hvis du skal bruge et større beløb, så tager det som regel lidt længere, men det er stadig muligt indenfor samme dag at have pengene på ens konto. Her skal du søge online forbrugslån, som ofte kan gå op i over 100.000 kr. Men hvis du låner over 40.000 kr. skal du dog ikke regne med at få pengene udbetalt samme dag.

Søger du derimod hurtig lån trods RKI eller lav kreditvurdering, så er det en anden sag. Du kan få en nem godkendelse og pengene udbetalt indenfor 24 timer. Det kræver dog at du har en person, som kan kautionere for dig, men hvis det er tilfældet, vil du hurtigt kunne få et lån. Normalt vil du her kunne låne op til 70.000 kr.

Som nævnt, kan det være svært at låne hvis du er i RKI og det er vigtigt at være klar over. Uanset hvor du ansøger, vil dine chancer være formindsket når du ikke har betalt tidligere gæld.

Selvom det nu er muligt at få et hurtig lån trods RKI ingen hindring, så skal man alligevel overveje om man virkelig har brug for lånet.

Hvis det er til at samle en lånekredit-gæld, som har en meget højere rente, så kan det give mening. Tilsvarende kan vaskemaskinen været gået i stykker eller bilen skal på værksted, hvor man reelt ikke har mange valgmuligheder om man skal tage lånet eller ej.

Blot husk at læg et budget og få overblikket over hvorfra pengene til betalingen af det nye lån kommer fra. Skriv det ned på et papir og kig på det. Tro mig, du vil få meget mere ro indeni og så kan man tænke på det papir, når man har problemer med at sove om natten på grund af ens gæld.

Hurtig lån uden fast indtægt

Det kan være vanskeligt at få bevilliget et lån uden fast indtægt. Dette er uanset at man betaler sine regninger og ikke er RKI.

Dette skyldes at bankerne laver en kreditvurdering, hvor de kigger på en række af dine økonomiske forhold, herunder indtægt.

Om man får en bevillig kommer an på om hvor stort et beløb, som man ansøger om. Jo større beløbet, jo sværere er det at få, da kravene er større.

Det kan være at du allerede har forsøgt dig hos forskellige banker og fået afslag. Men ellers vil vi anbefale dig at ansøge de banker, der har den laveste ÅOP først. En lavere ÅOP betyder dog også typisk at kravene til kreditvurderingen er større. Dette skyldes at bankerne sætter deres renter efter hvor stor en risiko at de ønsker at tage. En lav rente betyder typisk at deres krav for at få lånet er højt.

Alternativt findes der i dag også långivere, der ikke laver denne type af kreditvurdering, men snarere kigger på personen. Her er det ikke indtægten, der tæller, men snarere ansøgerens villighed til at betale lånet tilbage.

Her beder långiveren blot at du har en person, som kan sig god for dig og vil underskive på at de betaler, hvis lånetager ikke selv kan. Det foregår på den måde at hvis låntager en måned ikke har mulighed for at betale, så bliver kautionisten bedt om at betale månedens regning.

Dette gælder også selvom du søger et hurtig lån trods RKI.

Læg et budget

Det er altid en god idé at lægge et budget, så du har overblik over alle dine udgifter.

Hurtig lån til studerende

Når man er studerende har man ingen eller meget lav fast indtægt og det betyder ofte at det er svært at låne.

Nu er det dog muligt at få et hurtig lån til studerende med udbetaling på 24 timer. Hvis du har en person som er villig til at indestå for at du betaler din regninger til lånet, som en ven eller et familiemedlem, så er det muligt at få penge udbetalt.

I tilfælde af at man søger et sådan hurtig lån til studerende, så er det vigtigt at gennemgå alle scenarier med din kautionist inden, så dette ikke giver stress fremadrettet. Herudover kan det anbefales at lægge et budget. Så ved du hvor pengene til lånet skal komme fra hver måned.

Lån udbetales normalt indenfor 24 timer

De varierer fra långiver til långiver. Visse udbetaler på et par timer, andre et par dage. Læs mere på den enkelte långivers hjemmeside.

Kviklån trods RKI

Skulle du være en af det utal af danskere, som er blevet registreret i RKI, så skal vi oplyse om at du stadig kan få et kviklån trods RKI. Medmindre at du betalte din gæld i RKI retur, så kunne du tidligere hverken få et mobilabonnement, lave en lejekontrakt eller få nogen form for lån. At være i RKI var (og er) en kæmpe udfordring for ens økonomiske hverdag.

Nu er det dog blevet lidt mindre besværligt, idet at man nu kan få bevilliget et kviklån trods RKI. Det kan måske ikke virke som en stor ting for folk, der ikke selv har prøvet at være i RKI, men det gør en væsentlig forskel.

Hvis vaskemaskinen går i stykker, bil skal på værksted eller du får en stor tandlægeregning, så er der mange der dækker sådanne uforudsete udgifter med et forbrugslån. Dette har ikke tidligere været muligt for personer i RKI. Den sådan uforudset udgift kunne vælte hele budgettet og uden tvivl betydet at visse andre regninger ikke blev betalt. I værste fald ender det med at man ville få yderligere regninger registreret i RKI.

Inden man søger bør man lægge et budget og se hvor pengene til det nye lån kommer fra hver måned. Herudover skal du finde en person, som du kan stole på og som kan stole på dig. Denne person skal nemlig ind og kautionere for dig og at du betaler dine månedlige regninger for lånet til tiden. Med andre ord, så skal denne person betale din månedlige ydelse, hvis ikke selv du betaler denne en given måned. Vedkommende overtager dog ikke hele lånet, men blot den gældende måned. Måneden efter er det låntager selv der betaler igen.

Kviklån med RKI

Kviklån med RKI tilbydes til alle. Kreditvurderingen lægger ikke vægt på en RKI registrering eller indtægt og boligforhold. Vurderingen går snarere på at man viser at man er villig og mulighed for at betale ydelserne på det nye lån.

Når långivere låner ud til personer i RKI, så tager de en større risiko for at lånet ikke betales tilbage. Tidligere har alle RKI registrerede været skåret over en kam, men dette er ikke tilfældet længere.

Der kan være mange grunde til at man er end i RKI. Det kan være sygdom, arbejdsløshed eller blot en stor uforudset regning, der startede en lavine, der endte i en RKI registrering. Uanset hvad der skete, så kan grundende bag være meget forskellige, så det er derfor også kun fair ikke at behandle alle RKI registreringer ens.

Når du søger et kviklån trods RKI, så kigger långivere på ansøger personlige forhold og ikke på indtægt eller gæld. Er der et ønske om at betale lånet tilbage? Dette sikres ved at långiver beder dig finde en person, som er villig til at stå inde for at den månedlige ydelse betales. Dette vil typisk være en ven eller et familiemedlem, der træder til her. Med sin handling viser denne person, som kender dig meget bedre end långiver, at denne stoler på dig. Långiver vælger på denne baggrund også at stole på dig og udbetale et lån trods RKI til dig.

Sms kviklån trods RKI

Forskellen mellem et SMS lån og et SMS kviklån trods RKI er at renten er op til 10x lavere på et RKI lån end et klassisk SMS lån. Selvom renten er højere end et normalt forbrugslån, så får man normalt ikke godkendt disse, hvis man er i RKI.

Herudover har SMS lån normalt mindre lånebeløb, navnlig 3.000 – 5.000 kr. Med et SMS kviklån trods RKI kan du låne op til 70.000 kr. Dermed ikke sagt at man skal anvende sig af muligheden for at låne et så stort beløb. Lån kun til det, som du har brug for i dag.

Kviklån 18 år

At få bevilliget et kviklån når 18 år gammel er ikke altid lige let. Bankerne stiller en række krav til indtægt mv. og visse banker låner simpelthen ikke ud til personer under 21 år.

Det er dog alligevel muligt at få et lån trods 18 år gammel.

Hvor du skal ansøge kommer i høj grad an på hvor stort et lånebeløb, som du skal bruge og hvor længe at du skal bruge pengene. Hvis du skal bruge et mindre beløb og kan tilbagebetale lånet indenfor 1-3 måneder, så kan det måske give mening at ansøge om et SMS lån eller en lånekredit. Renterne er høje, men hvis du sørger for at betale til tiden, kan det give mening.

Søger du derimod et højere beløb eller ønsker du en længere løbetid, så er det de mere traditionelle forbrugslån, som du skal søge. Problemet er her at det er svært at kviklåne som 18 årig, da du simpelthen ikke vurderes til at kunne få lånet.

Alternativet er at søge en kviklån, hvor en ven eller et familiemedlem indestår for låntagers betalinger. Herved bliver lånet bevilliget selvom låntager er 18 år.

Kviklån og ÅOP

Der findes mange forskellige kviklån og renterne og ÅOPen ændrere sig meget imellem den alle. Kig altid på flere forskellige lån, så du tager det mest fordelagtige.

Kviklån studerende

Når man er studerende er penge begrænsede. Det er derfor muligt at man gerne vil tage et kviklån for at komme på ferie med vennerne eller indskud til en lejlighed. Desværre kan det være vanskeligt at optage et kviklån som studerende. Man må forsøge sig lidt frem, men en mulighed er at søge et kviklån med kautionist. Her får du en ven eller familiemedlem til at indestå for de månedlige betalinger. Dette vil i praksis sige at, såfremt låntager ikke kan betale en given måned, så skal ydelsen betales af kautionisten. Måneden efter er det dog låntager der selv betaler igen. Dette betyder også at der ikke kommer rykkere på lånet.

Kviklån uden kreditvurdering

Der findes kviklån uden kreditvurdering eller rettere hvor kreditvurderingen er meget simpel. Her bliver der lagt vægt på andre forhold end en traditionel kreditvurdering i bankerne. Typisk bliver der ikke lagt vægt på hverken indtægt, arbejde eller kredithistorik.

For at få et lån uden kreditvurdering kræves at låntager stiller med en kautionist, som indestår for gældens tilbagebetaling. Herved viser kautionisten en sådan grad af tillid, at låntager vil kunne få udbetalt sit kviklån uden kredtivurdering.

Kreditvurderinger afspejler bankens vurdering af din kreditværdighed

De fleste banker bedr om en lang række oplysninger. Det er på baggrund af alle disse at det vurderes hvorvidt du kan få et lån eller ej.

Billigste kviklån

De billigste kviklån fås gennem de større online banker. Den lave rente afspejler dog bankernes risikovillighed. Dette betyder at det ind imellem kan være svært at få godkendt et lån hos dem.

På den anden side at skalaen er lånekreditter og mobil lån, med renter der er 100x højere, men der er ikke mange krav til låntager. Lånebeløbet er dog ofte max 5.000 kr.

Herudover er der kautionist lån, hvor der heller ikke stilles så store krav til låntager, men hvor man stadig kan få pengene indenfor 24 timer. Her udstedes der lån op til 70.000 kr.

Kviklån trods RKI uden kautionist

Kviklån trods RKI uden kautionist er svære at finde og på det organiserede lånemarked i Danmark endnu ikke et produkt, som findes.

Alternativer er at låne af venner og familie, men ud over at dette ofte giver flere problemer end det gavner, så kræver det også at din ven eller dit familiemedlem skal have penge ude.

I stedet for et lån trods RKI uden kautionist, kunne det overvejes at få denne person, som er villig til at låne til dig, i stedet stå inde for din månedlige ydelse. Herved skal der ikke private penge op af lommen og du betaler blot til långiver, som du ville ellers. Skulle der gå noget galt, er det blot én månedlig ydelse der betale, ikke det samlet lån.

Husk at gennemgå alle scenarier med den person, der kautionerer for dig. Derved er der forventningsafstemt og all ved hvad der forventes i alle situationer. Dette giver mindre stress for alle.

Gæld i RKI skal prioriteres

Efter at man har betalt alle sine regninger og skulle der være plads til en ekstra betaling, så prøv at fokuser på at betale RKI gælden ned.

Mobil lån trods RKI

Mobil lån eller SMS lån er oftest små lån, som bliver udbetalt med det samme eller indenfor 24 timer.

Selvom dette er små lånebeløb, så er det normalt vanskeligt at låne penge, når du er registreret i RKI. Dermed ikke sagt at det er umuligt at finde mobil lån trods RKI. Men denne type lån er et andet format end hvordan et almindeligt mobil lån måtte se ud. Der kan dog stadig udbetales indenfor 24 timer.

Alle banker og långivere kan godt godkende et lån til dig trods at du har en anstrengt økonomi. Oftest er kreditvurderingen mindre omfattede ved mobil lån end den ville være ved et klassisk banklån. Dette har selvfølgelig noget at gøre med lånebeløbets størrelse. Långivers risiko for tab er væsentlig mindre, især når dette er kombineret af en høj rente og højere ÅOP. Men til trods for den mindre grundige kreditvurdering, så er et tjek i RKI altid en af del af kreditscoringen. Når dette tjek kommer retur positivt, så vil dette altid give afslag på denne type lån.

En række långivere specialiseret i mobil lån trods RKI, som nu også tilbydes i Danmark.

Spørgsmålet er dog så om man virkelig skal låne, selvom man er registreret i RKI. Det oplagte svar på dette spørgsmål er givetvis nej. Dette skyldes at man allerede har en gæld, som man ikke har kunne betale tilbage. Ens primære fokus burde være på at betale denne gamle gæld tilbage.

Desværre sker det at man får uforudsete udgifter eller står og mangler penge til noget, som ikke kan fravælges. I sådanne tilfælde kan et mobil lån være nødvendigt.

Alt efter situationen, er det bedste at gøre er at tage et større lån og slippe af med gælden i RKI. Samtidig med at man får betalt sin uforudsete udgift. Dette kan betyde en billigere månedligt ydelse og måske give mening. Hvis man vælger denne mulighed og tager et mobil lån trods RKI, så er det vigtigt at planlægge ens økonomi. Ellers ender man op i RKI igen med det nye lån. Dette betyder også at planlægningen skal indeholde en plan, så det ikke er nødvendigt at låne penge igen foreløbigt.

Hvor mange er registreret i RKI?

Over 200.000 personer er registreret i RKI, det svarer til omkring 4,3 procent af den danske befolkning. Den aldersgruppe, hvor flest er registreret i RKI er de 31-40-årige.

Lån trods RKI 2019

At ende med gæld er noget, som vi alle prøver at undgå. I hvert fald den ikke planlagte gæld, som fx en stor tandlægeregning eller reparation på bilen. Især hvis flere af disse større uforudsete regninger falder indenfor en kort periode kan det være svært at få økonomien til at hænge sammen. Desværre sker det at man ikke i tide når at betale sine samlede regninger og dette kan medføre at man ender med at være registreret i RKI.

En sådan RKI registrering betyder en alvorlig stress for dem, som skylder pengene. Herudover vil det også have en yderst negativ indvirkning på privatøkonomien i et godt stykke tid fremover.

Det er i de fleste tilfælde umuligt at tage et lån – skulle det være nødvendigt – i perioden, hvor man er registreret i RKI. Selvom det ofte ikke er en god idé at tage et nyt lån, hvis man allerede har en ikke afbetalt gæld, så kan der opstå situationer, hvor man vil ende i en endnu værre situation, hvis man ikke kan optage et nyt lån.

I 2019 er der i Danmark blevet lanceret en række tilbud til personer, der ikke ellers har mulighed for at låne via banken. Således er det muligt at det fx er muligt at få et lån trods RKI.

Hvis det er et lån op til 70.000 kr., som man søger, så er der visse långivere, der giver dig mulighed for at være registreret i RKI og samtidig tage et lån. Dette kræver oftest, at personen som er RKI registreret har mulighed for at få et familiemedlem eller ven til at stå inde for at lånet tilbagebetales. Alternativt er et sådan lån umuligt, når man er i RKI.

Hvis din økonomi stort set er blevet ”normal” igen og at du kan vise at du har mulighed for at betale de månedlige ydelser tilbage løbende, så burde der ikke være store problemer med at finde en kautionist. Det kan jo endda være at RKI lånet skal bruges til at afbetale din gæld i RKI, hvorefter du ikke længere er registreret. I sådanne tilfælde, kan man jo søge et lån med lav rente til at tilbagebetale dette kautionistlån.

Der er en række nye muligheder i 2019, som det er værd at udforske for dig, som er registreret i RKI. Måske giver det mening at få penge til at betale din gæld eller andet, men nu er muligheden i hvert fald kommet til at tage et lån trods RKI.

Læg et budget og hold denne opdateret

Hold dig altid opdateret med alle dine udgifter, så du ikke får en ubehagelig overraskelse. Herved holder du dig også fra at blive mere stresset end nødvendigt.

Lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, så er hele dit økonomiske liv pludselig blevet meget mere besværligt. Dette betyder at man ikke kan tegne mobilabonnementer, indgå lejekontrakter og tage et lån.

Nu er der dog et løsning på sidstnævnte, idet det nu er blevet muligt at få et lån trods RKI.

Pantsættelse og pantelån

Der er et bredt udvalgt af genstande, som man vil kunne indlevere midlertidigt imod at få penge ud med det samme. Det kan være elektronik, ure, møbler, biler, tasker og meget andet. Efter en given periode kan man købe sine ting tilbage. En sådan pantsættelse kan også give mening i visse tilfælde.

Seneste artikler