Lån Trods RKI

3.000 - 20.000 kr.

Rente
22.44%
Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22,44%. Den samlede omkostninger i procent er 24,90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

1.000 - 100.000 kr.

Rente /mdr
1,95% – 8,5%

1.500 - 50.000 kr.

Rente /mdr
22.51%
Lånebeløb 12.000,00 kr, ÅOP 24.99%, Minimumsbetaling 1.121,95 kr, Samlede Kreditomkostninger 1.463,36 kr, Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.463,36 kr, Fast debitorrente 22.51%

Lån Trods RKI

Muligheden for at få et lån trods RKI er en realitet på det danske marked.

Der kan være mange forskellige grunde til at man ikke har kunne betale sine regninger eller sine forpligtelser som låntager. Konsekvensen er den samme uanset hvad tilfældet har været – en registrering i RKI.

En sådan RKI registrering gør det mere eller mindre umuligt at låne penge i banken igen og tage yderligere lån. Herudover kan det have indflydelse på andre former for aftaler. Dette inkluderer fx lejeaftaler eller køb af mobiltelefonabonnement for blot at nævne et par stykker.

Her i 2020 fortsætter succesen med disse lån og danskerne vil fortsat kunne få udbetalt lån trods RKI.

Hvordan tager man et lån trods RKI?

Nu er der dog en løsning, der giver dig mulighed for at låne penge trods RKI. Der nu er banker, som specialiserer sig indenfor ”lån trods RKI”-lån. De er specifikt rettet til de der enten er RKI-registreret eller de der ellers af andre årsager ikke kan få et lån i banken.

Hos Tando har du mulighed for at få et lån trods RKI. Det er uden betydning om du er registreret én gang eller flere gange i RKI. Tando tilbyder lån trods RKI uanset din historik.

Med en registrering grundet et længere rykkerforløb eller at du simpelthen ikke har kunne betale, gør livet meget mere besværligt. Du bliver væsentligt begrænset i dit økonomiske liv.

At låne trods RKI er normalt ikke tilrådeligt. Ikke medmindre at RKI registreringen er sket for længe siden og at du i mellemtiden har fået bedre orden på økonomien. Men når dette er sagt ved vi jo alle, at der kan være andre grunde til at man skal tage et lån trods RKI. Dette kan være at man skal til tandlægen eller at der er en anden vigtig regning eller noget helt tredje.

Det er ikke en god idé at forsøge at løse økonomiske problemer med yderligere gæld. I visse tilfælde er der uundgåelige og presserende behov, hvor man skal bruge penge nu og her trods RKI registrering. Hvis dette er tilfældet er det nyttige oplysninger nedenfor, som det anbefales at du læser igennem.

Der er rigtig mange banker, som låner på over nettet, men så snart at du er registreret i RKI, bliver det straks færre. Her på siden sørger vi altid for at holde vores liste over hvem tilbyder lån trods RKI opdateret. Vi holder dig ligeledes orienteret om hvor du har den største chance for at få din ansøgning godkendt.

Budgetter giver overblik

Det er altid en god idé, at skrive ens udgifter og indtægter ned, så du har overblikket over hvordan din økonomi vil se ud, hvis du tager et nyt lån.

Lån trods RKI med kautionist

Hvis du kender en person, som vil være medansøger på din lånesøgning vil du givetvis kunne få et lån trods RKI registrering. Denne bliver kautionist på din lån.

Denne person siger med andre ord at vedkommende kan stå inde for dig og tror på at du vil tilbagebetale lånet. Denne person kender dig også bedre end banken. Herudover ved denne måske at der kan være en måned, hvor pengene ”ikke lige rækker”. De måneder vil være her, hvor kautionisten vil kunne komme ind og betale det månedlige afdrag. Det er jo ikke det fulde beløb der forfalder til betaling. Hvis du ikke skulle have mulighed for at betale den måned, så er det blot det enkelte afdrag.

Det kræver selvfølgelig at du kender vedkommende, som du kan skrive på lånet. Vedkommende hæfter via sin underskrift indvilliger i at kautionere for dig. Det gælder hvis det skulle ske at du ikke kan betale lånet tilbage. Din medansøger må dog ikke selv været registreret som dårlig betaler. Dvs. hverken været registreret i RKI eller i Debitor Registret eller andre gældsregistre.

Når det gælder lån trods RKI med kautionist er det ikke på forhånd muligt at sige nøjagtig hvilke krav der er for at få et lån. Det er dog muligt at låne penge trods RKI med en kautionist. Det gør det væsentligt lettere end hvis man alene skulle forsøge at få godkendt et lån.

Idet ingen af de normale banker låner til personer som er RKI registreret. Det er blot de mindre og specialiserede banker, som du må henvende sig til. Denne form for RKI lån er et relativt nyt fænomen i Danmark. Der er derfor endnu kun et fåtal af banker, der kan give lån trods RKI. Ofte er dette dog kun når der er en kautionist, som kautionerer for tilbagebetalingen af lånet.

Tanken bag lån med kautionist, er at banken går ud fra at kautionisten kender dig bedre end banken nogensinde vil komme til. Hvis kautionisten er villig til at ”stå på mål” for dig, så vil banken også stole på at du betaler lånet tilbage.

Långivers risiko ved udlån trods RKI er knyttet til størrelsen på lånebeløbet. Selvom banken udbyder lån trods RKI vil der selv med kautionist være begrænsninger på lånebeløbet. Typisk ser vi et max lånebeløb i tilfælde af lån med kautionist være 100.000 kr. Men jo mindre beløbet, jo mindre er risikoen for långiveren. Og jo større er sandsynligheden for en bevilling.

Når dette er sagt, så hvis du står og skal bruge 50.000 kr. og overvejer at tage et lån trods RKI, så må det jo være vigtigt. Derfor giver det ikke mening at søge om 10.000 kr. først, selvom sandsynligheden for at få lånet er større. Ansøg det fulde beløb, som du skal bruge. Hvis du ikke har mulighed for at låne det fulde beløb, skal långiver nok fortælle dig hvilke beløb, som du så kan låne i stedet.

Chancerne for at få et lån trods RKI, når du ansøger med en kautionist, er dog gode. Ihvertfald i forhold til mulighederne for et lån uden kautionist.

Lån trods RKI uden kautionist

Vi kender ikke din nuværende økonomiske situation. Hvis du har en gæld, som er røget i RKI, så er dette en indikation af, at du skal prøve at undgå at sætte dig i yderligere gæld. Men på den anden side, så kommer en ulykke sjældent alene, som man siger. Ofte står man i en situation hvor vigtigheden af at have penge nu og her opvejer at man tager yderligere et lån.

Desværre kan det være svært at låne, når man er registreret i RKI. Ligesom vi ikke kender din økonomiske situation, så kender banken heller ikke din økonomiske virkelighed. Ej heller hvilke prioriteringer som du ønsker at lave i forhold til din økonomi. Størstedelen af danske banker betragter en RKI registrering som være ensbetydende med at man ikke længere er kreditværdig. Ligeledes at ens tilbagebetalingsevne ikke er tilstede.

Lån trods RKI uden kautionist er meget sjældent i Danmark og vanskeligt at finde online. De fleste lån uden kautionist, når man er registreret i RKI kommer fra venner og bekendte. Eller gennem mere lyssky udlånere, men selv dette kan ofte være svært at få.

Det er derfor at det ofte giver mening at man låner sammen med din ven/bekendte. Herved bliver vedkommende kautionist, men ikke selv skal udlåne sine egne penge. Ofte kan RKI lån uden kautionist være endnu mere besværligt end hvis du tager et lån med kautionist. Dette giver ordnede forhold og der er alt andet lige mere styr på hvornår betalingerne falder mv.

Hvis man dog kan låne af familie, venner eller bekendte og dette kan gøres på rette måde, så er det klart at det er billigere: Der ofte ikke er rente eller en meget lav rente. I givet fald giver det selvfølgelig mening at søge denne løsning og denne type lån uden kautionist er helt klart at foretrække.

Alternativet, som du kan læse ovenfor, er at ansøge sammen med en kautionist.

Hvad er en kautionist?

En kautionist er en ven eller et familiemedlem, der indestår for at du betaler dine månedlige ydelser til tiden. I modsat fald, vil kautionisten betale ydelsen, som du eller skulle have betalt.

Lån trods RKI og kontanthjælp

Hvis du er registreret i RKI, så har været nødt til undlade at betale en gæld på et tidspunkt. Det sker jo for de fleste. Problemet er jo herefter gerne at de nye regninger, der skal betales gør at man får svært ved at ”komme ovenpå” igen. Dette er ikke mindst tilfældet, hvis ens indkomst er begrænset, som hvis man modtager kontanthjælp eller lignende.

En RKI registrering ses som et tegn på at en person ikke har styret sin økonomi ordenligt. Det betyder dette at mange banker og långivere vil nægte dig at tage et lån. At man ligeledes modtager kontanthjælp gør at bankerne heller ikke anser det for muligt at tilbagebetale et nyt lån. Men er det umuligt at låne penge med RKI registrering og kontanthjælpsindtægt? Nej, det er det ikke.

Der findes et lån trods RKI og kontanthjælp, som det er muligt at få her i Danmark.

Tando arbejder på at hjælpe dig med en låneløsning, uanset hvordan din kredithistorik måtte se ud. For dem er din betalingsvillighed vigtigere end din kredithistorik.

Den måde, som du får et lån trods RKI og kontanthjælp, er at Tando beder dig finde en person. Denne kan stå inde for dig at du betaler dine månedlige afdrag. Det vil typisk være en familiemedlem, en ven eller bekendt, som vil hjælpe og være kautionist på dit lån. De kender dig jo bedre end nogen bank nogensinde ville og ved om du har viljen til at betale (om ikke evnen). De vil herefter kautionere for at du betaler.

Lånet vil betales ned, som hvilket som helst andet lån. Hvis der så er en måned, som du ikke kan betale, så vil kautionisten træde til og hjælpe med denne måned. Dermed kommer der ikke rykkergebyr eller yderligere renter på lånet og lånet kører videre, som planlagt.

Denne type RKI lån med kautionist tidligere kun var tilgængelige i lande som England og Spanien. Nu har man nu også i Danmark mulighed for lån trods RKI og kontanthjælp og det er en stor hjælp for mange.

Det er klart at man ikke skal sætte sig i yderligere gæld, medmindre det er nødvendigt. Vi ved dog alle, at det jo desværre sker at man pludselig får uforudsete udgifter. Dette om man så står i RKI eller ej.

Kreditkort lån trods RKI

I gennem de seneste år er lånekreditter eller blot kreditter – også kaldet kreditkort lån – blevet meget populære i Danmark. Det er kreditter, som man får stillet til rådighed, ligesom et kreditkort. Men i stedet for at fysisk kreditkort, så er det en bankkonto, der virker som et bevilliget overtræk.

Et andet kendetegn ved kreditkort lån, er at det ofte er beløb mellem 3.000 – 15.000 kr. og at udbetalingen sker hurtigt.

For denne type kreditkort lån gælder det samme, som for alle typer af forbrugslån (og almindelige banklån). At såfremt du er registreret i RKI, så kan du ikke optage lånet.

Der findes dog alternativer, hvor man kan tilsvarende kan tage sådanne hurtige lån trods RKI. Her kan man også få lånet udbetalt indenfor 24 timer. Alt hvad der kræves, er dog at du finder et familiemedlem, en ven eller anden bekendt, som gerne vil kautionere for dig.

Lånets størrelse og hastigheden for hvornår du vil kunne bruge pengene svarer til de vilkår for kreditkort lånet. Herudover vil du få det samlet beløb udbetalt. Altså ikke en kredit stillet til rådighed. Dette betyder selvfølgelig ikke at du skal anvende hele beløbet på samme tid. Dog snarere at du kan anvende dem når det passer, som var det et kreditkort lån.

Til gengæld er renten lavere på denne type lån med kautionist trods RKI. Kreditkort lån oftest har en ganske høj rente og ÅOP. Og det er da også værd at tage med, hvis man kan om ikke lav rente, så lavere trods at man er RKI registreret.

Udbetaling på 24 timer

De fleste banker vil i dag kunne udbetale lånet til dig indenfor 24 timer efter at de har modtaget din underskrift. Dette uanset om du har en anden bank end hvad banken selv har.

Lån trods RKI lav rente

At været registreret i RKI kan ofte være et stort problem for dem der ønsker at have et normalt økonomisk liv. Det kan være endnu sværere hvis man også har brug for at låne penge. Der er dog stadig visse muligheder for dem der ønsker at optage et lån trods RKI.

Banken fastsætter en rente på det lån som du ønsker at optage. Her er der en række faktorer, der spiller ind. På baggrund af alle dine oplysninger, så laves der en kreditscoring. Denne reflekterer hvad banken anser for at være din betalingsevne. Herefter kigger banken på hvad de kan få sikkerhed i, hvis lånet ikke skulle blive betalt. Dette kunne fx være en ejerlejlighed eller en bil. Alternativt om lånet stilles uden sikkerhed. Alt dette kommer med i beregningen på om man tilbydes en lav rente på sit lån eller en højere rente.

Når man er registreret i RKI, så er dette selvfølgelig en faktor, der spiller ind i kreditvurderingen. Banken anser en RKI registrering, som værende en advarselslampe. Dette da man tidligere ikke har kunne betale sin udestående gæld. Dette uanset hvordan man i virkeligheden er endt i RKI.

Hvad er alternativet til de klassiske banker og online forbrugslån.? Dette er banker, der giver lån trods RKI med lav rente i forhold til SMS lån. Disse kan ofte kommer op i 700% rente/ÅOP. Det er dog på ingen måde en billig rente, som oftest ligger på omkring 49% ÅOP. Dog er det umiddelbart en tilgængelig løsning. Og en af de få hvis man står og skal bruge penge og tage et lån trods RKI registrering.

Kravet for denne ”lav rente RKI lån” er at man skal finde nogen der er villig til at gå ind som garant for dit lån. Det betyder, at denne person skal være klar til at betale dit månedlige afdrag. Dog blot de måneder, som du ikke har mulighed for at betale.

For at en person godkendes som garant, skal denne person have en nogenlunde økonomi. Denne må ikke selv være registreret i RKI. Der kræves dog ikke at vedkommende har ejerbolig eller andet, som der skal tages pant i.

Det er altid vigtigt at tænke sig om inden man tager lån. Det gælder i endnu højere grad, når der er tale om et RKI lån med kautionist. En ting er selvfølgelig pengene. Men i endnu højere grad skal man tænke over konsekvensen, som et lån ville kunne have på forholdet til kautionisten. Man skal derfor være ekstra sikker på at man er i stand til at tilbagebetale lånet. Ellers i det mindste løbende aftale hvordan og hvornår personen afbetales. Dette hvis en enkelt månedlig betaling skulle glippe og de er nødt til at dække denne omkostning.

Dette skal tænkes igennem og der er taget stilling til det videre forløb. Herefter vil det være muligt at tage lån trods RKI til lav rente efter omstændighederne.

Hvem tilbyder lån trods RKI

Her hos Finansassistent kan vi ikke direkte hjælpe dig med at få et lån. Vi råder dig til ikke at tage yderligere lån, hvis du er registreret i RKI. Du skal også være sikker på at du vil kunne betale det nye lån tilbage. Vi anbefaler at du kigger på din økonomiske situation. Vurder hvorvidt denne er bedre nu end den var tidligere, da RKI registreringerne skete.

Husk også at du aldrig er garanteret et lån, selvom lånegiveren tilbyder lån trods RKI. Det er det samlede billede af din finansielle situation, der danner grundlag for vurderingen for om du får et lån trods RKI registrering.

Din nuværende indkomst og nuværende gæld spiller ind. Der dog banker, der i væsentlig mindre grad kigger på din økonomiske situation og i højere grad vurderer din vilje til at tilbagebetale.

Det er mere risikabelt at tilbyde lån trods RKI, da det betyder at man tidligere ikke har kunne betale sine regninger. Det er derfor, at banker der tilbyder lån trods RKI, kigger på din vilje. Altså ønsket om at betale tilbage i fremtiden og ikke fortiden.

Som nævnt, er udlån til personer, der tidligere har haft tilbagebetalingsvanskeligheder generelt svært at finde. Der er derfor få muligheder for at få et lån, idet der er få der tilbyder lån trods RKI på markedet.

Markedet for lån trods RKI

I Danmark er vi først lige startet med at se låneudbydere, der giver lån trods RKI, men hvis man ser på andre lande i Europa, så kan vi godt regne med at markedet vokser og der kommer flere udbydere med tiden. Vi hos Finansassistent skal nok holde dig opdateret og skrive hvem der har de bedste tilbud og muligheder.

Hurtig lån trods RKI

Enhver person, som har gæld registreret hos RKI, er i praksis fuldstændig bundet på hænder og fødder i deres økonomiske liv. Alle låneansøgninger, ønske om afdrag, alle abonnementer og endda lejekontrakter bliver automatisk afvist.

En registrering i RKI er, for de fleste, der skal vurdere din økonomiske situation, et klart bevis på at du har begrænset betalingsevne. Dette betyder oftest at långiveren ikke ønsker at tage risikoen forbundet med at du ikke overholder den givne aftale.

Dette kan især være frustrerende hvis man står med uforudsete udgifter. Visse banker har dog specialiseret sig i denne type situationer. De tilbyder hurtig lån trods RKI. Vi ved alle hvordan vaskemaskinen pludselig stopper med at virke eller bilen ikke vil starte. Pludselig står man der uden en reel mulighed for at løse situationen.

Tidligere ville man snakke med sin bank eller søge et online forbrugslån. Dette er pludselig ikke en mulighed, når man er i RKI. Og så bliver et stort problem pludselig endnu større.

Hurtig lån trods RKI er blevet en mulighed i Danmark. Selvom man selvfølgelig ikke skal forgælde sig yderligere, hvis man allerede er registreret i RKI. Men, det er rart at visse uundgåelige ting alligevel kan løses. Det betyder dog ikke at man skal tage et hurtig lån uden at tænke sig om eller planlægge betalingen. Dette er helt essentielt. Det betyder dog, at hvor der ikke før var en løsning, så er der nu en vej ud af stressen.

Få et hurtigt lån trods RKI

Hvis du søger et hurtig lån trods RKI, så har man nu muligheden. Visse danske lånudbydere er nu begyndt at tilbyde lån til personer som er registreret som dårlige betalere.

Tidligere, hvis der var gæld i RKI, betød det næsten altid at man fik afslag på ens låneansøgning. Grunden herfor er stadig gældende for de fleste banker i dag. Det skyldes, at bankerne mener at en person, som stadig ikke har tilbagebetalt tidligere gæld, ikke skal påtage sig yderligere gæld. Herudover er risikoen for at den nye gæld heller ikke tilbagebetales til tiden større end hos ikke RKI registrerede personer. Men selvom de fleste långivere siger nej, så er der alternativer, hvis man skal bruge et hurtigt lån trods RKI.

Nogle nye långivere på markedet har specialiseret sig indenfor lån trods RKI, hvor de specifikt låner penge ud til folk, der har haft økonomiske problemer. Ansøgningen er kortere og der er brug for færre oplysninger fra dig. Her lægges der i mindre grad vægt på din indtægt og boligforhold og der kigges heller ikke på din kredithistorik. Der lægges vægt på om du har et ønske om at tilbagebetale til tiden.

Dette sker ved at du viser at du har en ven eller et familiemedlem, som kan stå inde for at du vil betale dine ydelser. Ved at de også underskriver låneaftalen viser de at de tror på at du kan overholde aftalen.

Selvom låneprocessen er lidt anderledes end vi kender den fra andre online banker, stræber de stadig imod at udbetale alle nye lån indenfor 24 timer.

Sådan tager du et lån RKI

Idet at det danske lånemarked er så stort som det er, så sker alt dette helt automatisk og der vil aldrig foregå en individuel stillingtagen til den enkelte person der sørger lån + RKI registrering. Hvis du søger I din egen bank, vil du dog modtaget en mere personaliseret kreditvurdering, men resultatet vil givetvis være det samme, hvis du er registreret i RKI.

Det kan selvfølgelig ikke anbefales, at du søger om yderligere lån og dermed får større gæld, når du allerede er i RKI, men på den anden siden betyder det jo ikke at man ikke pludselig får en uventet udgift eller står og skal bruge penge til noget andet vigtigt.

En række danske långivere har set denne mangel og er nu begyndt at tilbyde lån RKI, som betyder at du vil kunne tage et lån trods RKI registrering. Der er dog ingen tvivl om at disse lånegivere overordnet set løber en større risiko ved at tilbyde sådanne ”lån RKI”, så det er derfor vigtigt at du læser de krav som den enkelte lånegiver stiller til dig for at få en sådan lån.

Umiddelbart er den model vi ser typisk at du skal finde en person som kan kautionere for dig. Dette vil typisk være familie og venner, der vil give dig en hånd og indestå for at de månedlige betalinger bliver betalt som aftalt.

I modsætning til de automatiske kreditscoringer, der enten siger ja eller nej, så tager denne model højde for at de personer, som kender dig bedst giver udtryk for at de mener at du vil kunne overholde betalingsaftalen og det er det som der i sidste ende gør at du får godkendt et lån RKI eller ej.

Renten på sådanne lån med RKI anmærkning, er dog ofte lidt højere end de klassiske banklån eller mange af de øvrige online forbrugslån, som man kan ansøge om, hvis man ikke er registret i RKI. Dog er renten på ingen måde sammenlignelig med de små kreditter og sms lån, hvor renten når op i 10-20x højere niveauer. Når det er sagt, så skal man dog være klar over at man betaler højere rente og derved flere penge end hvis man tog et normalt lån. Men hele pointen med disse lån RKI er jo at de skal dække de udgifter, som man simpelthen ikke kan komme udenom trods RKI registrering. Den højere rente skal selvfølgelig tages med i ens overvejelser, men det positive ved dette lån, er at alle nu har muligheden for at få en løsning på en ellers relativ uløselig situation.

Herudover kan det varmt anbefales at såfremt man i løbet af lånets levetid får mere overskud og får betalt sin RKI gæld – og man i øvrigt har betalt fint ned på ens lån (RKI) – så vil man kunne forhandle sig til en bedre rente, altså det vil sige at man blot skal skrive ind til dem og bede om en lavere rente fremadrettet.

Lån RKI ingen hindring

Nu kan du få et lån RKI ingen hindring i Danmark.

Hvis du har en regning, som du ikke kan betale, så ryger du ind i et rykker forløb. Du vil herefter modtage 3 rykkere inden at du går videre til inkasso. Dette er som regel et professionelt inkassobureau, der overtager din sag. De skal prøve at lave en afbetalingsordning med dig og tager fat i dig i den forbindelse. Hvis de ikke kan få fat i dig eller at i ikke kan finde en løsning, så vil de registrere dig i RKI. Hvis du laver en afbetalingsordning, men ikke er i stand til at overholde den, vil du givetvis også blive registreret i RKI. Der er et par andre formalia, som skal overholdes fsva. en RKI registrering ifølge RKI reglerne, men dette ved professionelle inkassobureauer.

En RKI registrering har altid stor indflydelse på ens hverdag og ens økonomi. Det medfører en række begrænsninger i dine økonomiske muligheder, herunder det at få bevilliget et lån. Denne begrænsning er dog nu blevet mindre idet at der nu er banker der tilbyder lån RKI ingen hindring.

Kravet til et lån hvor RKI ikke hindrer en bevilling er væsentligt anderledes. Ihvertfald anderledes end vi kender dem fra online banker. Ansøgningsskemaet er kortere, det vil sige at de skal bruge mindre information om dig. Dette er fordi at de vurderer din ansøgning ud fra andre kriterier end andre banker.

De beder dig finde en person, som kan stå inde for at du kan betale dine ydelser til tiden. Ved at finde en sådan person viser du banken at de også kan have tillid til dig og din betalingsevne. Ofte er dette tilstrækkeligt for at de kan bevillige et lån RKI ingen hindring, når du har en kautionist.

I praksis forgår det på den måde, at kautionisten bedes om at betale din månedlige ydelse, hvis du ikke kan betale. Dog kun betaling af 1 ydelse, ikke hele låne. Det sikrer at der ikke kommer rykkere på lånet. Og endnu vigtige at dette ikke kommer til inkasso. I den sidste ende betyder det et billigere lån.

Billige lån RKI ingen hindring

Når man registreres i RKI bliver alt mere besværligt og det bliver dyrere. Dine valgmuligheder for hvor du skal tage et lån er også begrænsede.

Billige lån RKI ingen hindring er svære at finde. Når bankerne ser at en person er registreret i RKI, er det for dem et rødt flag. Der er problemer i økonomien. De fleste vil give afslag til en person registreret i RKI. Dette skyldes at risikoen stiger væsentligt at noget kan gå galt og at personen ikke kan tilbagebetale sit lån. Dette gør at renterne stiger, så at risikoen for banken falder.

Når dette er sagt, så er renterne på et RKI lån 10x mindre end hvad man typisk finder på lånekreditter. Så det kan faktisk betale sig at indfri sådanne lånekreditter, hvis du har sådanne. Især hvis det er dem der har registreret dig i RKI.

Spørgsmålet er om man bør tage nye lån, når man allerede er registreret i RKI. Svaret vil umiddelbart være nej. Men der kan jo være andre grunde til at man alligevel kan overveje dette. Vaskemaskinen kan være gået i stykker eller du har en stor tandlægeregning. Blot fordi en person er registreret i RKI betyder det ikke at hverdagen ”udfordringer” stopper med at komme. Her er det en stor hjælp at man har mulighed for at tage et lån til at dække udgifterne.

Det kan også være at du kan tage et lån for at betale dine RKI registrerede regninger. På den måde bliver du slettet fra RKI og dette løser mange andre problemer i hverdagen. I sådanne tilfælde kan det også give mening.

Fælles for alle situationer er dog at hvis du vælger at taget et nyt lån, så bør du lægge et budget. Du skal være sikker på at du kan betale din nye månedlige ydelse. Dvs se præcis hvor pengene kommer fra. At give sig selv et overblik over økonomien giver meget mere ro på hverdagen og mindre stress. Så er der en ting mindre at tænke på, hvis du ved at det kører automatisk.

Hold banken orienteret

Hvis du kommer bagud med at betale din ydelse. Eller kan se at du har visse måneder, der er dyrere end andre, så ring/skriv til banken og sig det. Du vil ofte kunne få en betalingsfri måned. Ellers finder man en anden løsning.

Privat lån RKI

En person registreret som dårlig betaler har begrænsede muligheder, når det kommer til at låne penge. De normale danske banker takker normalt nej tak, hvis de ser en RKI registrering. Dette får mange til at søge privat lån. Her spiller RKI ikke ind på samme måde, da dette typisk er via venner og familie.

Et alternativ til dette er kautionist. Her beder man et familiemedlem eller ven om at kautionere på et lån. Herved skal vennen/familiemedlemmet ikke have deres egne penge op af lommen. Herudover bliver lånet tilbagebetalt under ordnede forhold hver måned.

Det som kautionisten skriver under på, er at såfremt den månedlige ydelse ikke betales, så dækker de den måneds betaling. Det er altså ikke hele lånet, der falder til betaling og der kommer heller ikke ekstra gebyrer på lånet.

Et godt råd, er at gennemgå alle muligheder sammen med kautionisten inden lånet tages. Herved ved begge hvad der sker hvornår i et given scenarie. Det er også en god idé at holde alle orienterede om store regninger. Ligeledes de måneder, hvor det kan være svært at betale ydelsen. Så ved alle hvad der kan regnes med.

Prioriter betalingen af din RKI gæld

Prøv at betal din RKI gæld ned først. Dermed ikke sagt at du ikke skal betale dine månedlige regninger. Dette er vigtigere, men hvis der skulle være lidt tilovers, så betal RKI gælden.

RKI lån alligevel

Er du i RKI? Nu kan du får et RKI lån alligevel. Det er muligt at tage et lån med aktiv gæld i RKI, men dine valgmuligheder er begrænsede. Långiverne bliver opmærksomme på at du er registreret i RKI, når du ansøger og de tjekker i de forskellige registre.

Hos de fleste banker tages dette som et klart advarselsflag og de fleste vil allerede her afvise låneansøgningen. Dette skyldes at de ser risikoen for at det nye lån også vil ryge i RKI, som en mulighed. De kigger dog ikke nærmere på hvorfor du har gæld i RKI.

Der kan være mange årsager til at ens regning ender i RKI. Man kan været blevet syg, have mistet sit arbejde eller fået en uforudset udgift, som simpelthen væltede budgettet. Det er dog ikke ensbetydende med at ens økonomi er håbløs eller at man ikke kan finde ud af at betale sine regninger.

Det er der nu långivere der indser og tilbyder at man kan få et RKI lån alligevel.

Hvad skal der til for at få et RKI lån alligevel?

En klassiske kreditvurdering kigger på din indtægt, dit arbejde og boligforhold, anden gæld og en række andre faktorer. Ud fra et internt scoringssystem og baseret på en tidligere historik, vurderer banken om du kan få bevilliget et lån eller ej.

Hvis bankens system giver udslag med at du er registreret i RKI, så er dette den overvældende faktor og uanset hvordan resten ser ud, så får man typisk et afslag.

En RKI registrering påvirker ikke kun privatøkonomien og muligheden for at låne, men gør det også vanskeligt at leje en bolig eller tegne et mobilabonnement eller købe en bil på afbetaling.

Som nævnt fortæller er RKI registrering næppe hele historien, så det er derfor at der nu findes alternativer til en normal kreditvurdering. Her lægges der mindre vægt på indtægt og i højere grad vægt på en vurdering af låntagers villighed til at betale lånet tilbage.

Låntager bliver bedt om at finde en person, som kan indestå for at låntager betaler til tiden. Det er denne tillid, som gør at långiver bevilliger RKI lån alligevel.

I praksis fungerer denne opsætning således at hvis låntager ikke kan betale en given månedlig ydelse, så bliver kautionisten bedt om at betale. Herefter kører lånet dog videre som før, hvor låntager betaler ydelsen hver måned.

RKI lån skal tages som en sidste udvej

Det kan ikke anbefales at tage ny gæld, hvis man stadig har ubetalte regninger i RKI. Der er dog situationer, hvor der ikke er mange andre valg.

Lån trods RKI uden kautionist

Lån trods RKI uden kautionist er ikke særligt udbredt i Danmark og det er som regel familie eller venner, som ender med at kunne tilbyde denne type lån. Det er dog en potentielt stressende situation at sætte sig i, når man låner af familie og venner.

De fleste långivere vil give afslag, hvis en ansøger er registret i RKI. Dette skyldes en risikovurdering af at ansøgeren stadig har ubetalt gæld og derfor er der mulighed for at det nye lån ikke betales.

Denne vurdering tager dog ikke højde for en række andre faktorer, som der burde tages højde for. Der kan være mange grunde til at man er endt i RKI og det kan ligeledes være længe siden. Det kan skyldes en stor uventet regning for 3 år siden, der væltede økonomien. Eller det kan have været sygdom eller en skilsmisse. Mulighederne er mange.

Der kan sagtens være kommet mere styr på privatøkonomien trods at man er i RKI. Ens regninger kan blive betalt til tiden mv., men det kan bare være at RKI gælden ikke er til at betale af lige med det samme.

Lån trods RKI uden kautionist sker ofte af venner og familie. Det skal dog kraftigt overvejes at få denne ven eller familiemedlem til i stedet at blive kautionist på din lån.

Ved en sådan model skal personen ikke selv have penge op af lommen og vil ikke være medansøger. Personen vil faktisk kun blive involveret, hvis låntager ikke skulle have mulighed for at betale en given ydelse. I givet fald ville kautionisten skulle betale ydelsen den måned, men kun den måned. Bagefter kører lånet som normalt igen. Dette giver dog væsentlig mindre stress end hvis pengene var lånt direkte.

Hvis du har flere mindre lån, så overvej at tage et stort lån

I stedet for at betale at på en række mindre lån, så giver det måske mening at samle dem alle i ét større lån. Dett er også en mulighed trods en RKI registrering.

Lån trods RKI med kautionist

Hvis du vælger at tage et lån trods RKI med kautionist alligevel, så vil det være en meget mere organiseret situation. Alt vil foregå via en långiver, som du endda kan kontakte, hvis der er en måned hvor du kan se at der er mange andre regninger. Ofte vil du kunne få en afdragsfri måned.

Uanset om du søger et lån trods RKI uden kautionist eller med kautionist, så er det en god idé at lægge et budget. I så fald får du overblik over din privatøkonomi.

Hvis du søger lån med kautionist, så er det også en god idé at gennemgå alle scenarier med denne inden lånet tages. Herved at alle på samme side og har samme forventninger til forløbet.

Hvordan fungerer kautionister på et RKI lån?

Kautionisten underskriver på aftalen og er med til at hæfte for at låne tilbagebetales sammen med låntager.

Såfremt låntager ikke betaler sin månedlige ydelse en given måned, vil kautionisten blive bedt om at betale denne ydelse. Men dog kun denne ydelse. Måneden efter er det igen låntager der skal betale.

Det er en god idé at sætte sig ned med låntager og gennemgå alle scenarier, så begge ved hvordan alle situationer skal håndteres, herunder hvis der ikke bliver betalt. På denne måde undgår man en masse stress og at bruge unødig energi på dette bagefter.

Hold også kommunikationen åben. Det vil sige at låntager skal sige hvis visse måneder er ”dyre” og sandsynligheden for at vedkommende ikke kan betale er højere. Dette gælder også den anden vej.

Læg et budget og hold det opdateret

Ved at skrive udgifter og indtægter ned på et papir får man overblikket over ens økonomi. Det behøves ikke være et stort skema, bare tal på et papir.

At få et RKI lån alligevel giver dig nye muligheder

Før i tiden var det ikke muligt at låne hvis man var registreret i RKI. Dette er nu ikke tilfældet længere og der er en række situationer dette kan løse.

Vi kender alle til uventede udgifter. Det kan være bilen der pludselig skal til reparation eller vaskemaskinen der stopper med at virke. Det kan også være at man mister sit job eller bliver syg. Mulighederne er mange, men hvis du er i RKI, så er der ikke mange mulige løsninger for at dække sådanne udgifter.

Når det nu er muligt at få et RKI lån alligevel, så åbner det op for nogle mulige løsninger. Selvom man ikke har brug for et RKI lån i øjeblikket, så er det rigtig rart at vide at muligheden er der, når der ikke er ret mange andre muligheder. Det kan hjælpe i situationer, hvor der ellers kun var mere drastiske udveje, som fx. at sælge bilen eller boligen.

Mobil lån trods RKI

Mobil lån eller SMS lån er oftest små lån, som bliver udbetalt med det samme eller indenfor 24 timer.

Selvom dette er små lånebeløb, så er det normalt vanskeligt at låne penge, når du er registreret i RKI. Dermed ikke sagt at det er umuligt at finde mobil lån trods RKI. Men denne type lån er et andet format end hvordan et almindeligt mobil lån måtte se ud. Der kan dog stadig udbetales indenfor 24 timer.

Alle banker og långivere kan godt godkende et lån til dig trods at du har en anstrengt økonomi. Oftest er kreditvurderingen mindre omfattede ved mobil lån end den ville være ved et klassisk banklån. Dette har selvfølgelig noget at gøre med lånebeløbets størrelse. Långivers risiko for tab er væsentlig mindre, især når dette er kombineret af en høj rente og højere ÅOP. Men til trods for den mindre grundige kreditvurdering, så er et tjek i RKI altid en af del af kreditscoringen. Når dette tjek kommer retur positivt, så vil dette altid give afslag på denne type lån.

En række långivere specialiseret i mobil lån trods RKI, som nu også tilbydes i Danmark.

Spørgsmålet er dog så om man virkelig skal låne, selvom man er registreret i RKI. Det oplagte svar på dette spørgsmål er givetvis nej. Dette skyldes at man allerede har en gæld, som man ikke har kunne betale tilbage. Ens primære fokus burde være på at betale denne gamle gæld tilbage.

Desværre sker det at man får uforudsete udgifter eller står og mangler penge til noget, som ikke kan fravælges. I sådanne tilfælde kan et mobil lån være nødvendigt.

Alt efter situationen, er det bedste at gøre er at tage et større lån og slippe af med gælden i RKI. Samtidig med at man får betalt sin uforudsete udgift. Dette kan betyde en billigere månedligt ydelse og måske give mening. Hvis man vælger denne mulighed og tager et mobil lån trods RKI, så er det vigtigt at planlægge ens økonomi. Ellers ender man op i RKI igen med det nye lån. Dette betyder også at planlægningen skal indeholde en plan, så det ikke er nødvendigt at låne penge igen foreløbigt.

Hvor mange er registreret i RKI?

Over 200.000 personer er registreret i RKI, det svarer til omkring 4,3 procent af den danske befolkning. Den aldersgruppe, hvor flest er registreret i RKI er de 31-40-årige.

Lån trods RKI 2019

At ende med gæld er noget, som vi alle prøver at undgå. I hvert fald den ikke planlagte gæld, som fx en stor tandlægeregning eller reparation på bilen. Især hvis flere af disse større uforudsete regninger falder indenfor en kort periode kan det være svært at få økonomien til at hænge sammen. Desværre sker det at man ikke i tide når at betale sine samlede regninger og dette kan medføre at man ender med at være registreret i RKI.

En sådan RKI registrering betyder en alvorlig stress for dem, som skylder pengene. Herudover vil det også have en yderst negativ indvirkning på privatøkonomien i et godt stykke tid fremover.

Det er i de fleste tilfælde umuligt at tage et lån – skulle det være nødvendigt – i perioden, hvor man er registreret i RKI. Selvom det ofte ikke er en god idé at tage et nyt lån, hvis man allerede har en ikke afbetalt gæld, så kan der opstå situationer, hvor man vil ende i en endnu værre situation, hvis man ikke kan optage et nyt lån.

I 2019 er der i Danmark blevet lanceret en række tilbud til personer, der ikke ellers har mulighed for at låne via banken. Således er det muligt at det fx er muligt at få et lån trods RKI.

Hvis det er et lån op til 100.000 kr., som man søger, så er der visse långivere, der giver dig mulighed for at være registreret i RKI og samtidig tage et lån. Dette kræver oftest, at personen som er RKI registreret har mulighed for at få et familiemedlem eller ven til at stå inde for at lånet tilbagebetales. Alternativt er et sådan lån umuligt, når man er i RKI.

Hvis din økonomi stort set er blevet ”normal” igen og at du kan vise at du har mulighed for at betale de månedlige ydelser tilbage løbende, så burde der ikke være store problemer med at finde en kautionist. Det kan jo endda være at RKI lånet skal bruges til at afbetale din gæld i RKI, hvorefter du ikke længere er registreret. I sådanne tilfælde, kan man jo søge et lån med lav rente til at tilbagebetale dette kautionistlån.

Der er en række nye muligheder i 2019, som det er værd at udforske for dig, som er registreret i RKI. Måske giver det mening at få penge til at betale din gæld eller andet, men nu er muligheden i hvert fald kommet til at tage et lån trods RKI.

Læg et budget og hold denne opdateret

Hold dig altid opdateret med alle dine udgifter, så du ikke får en ubehagelig overraskelse. Herved holder du dig også fra at blive mere stresset end nødvendigt.

Lån uden RKI

Det er nu muligt at tage et lån uden RKI tjek. Det danske lånemarked har været i rivende udvikling inden for de sidste 10 år, især på forbrugslånemarkedet, hvor bl.a. SMS lån og lånekreditter har fået indtog de sidste 10 år. Dette ser dog ud til at blive reguleret væk (tildeles ihvertfald), så må vi se hvordan låneproduktet udvikler sig der.

En kontant har dog været at ved kreditvurderingen af låneansøgeren vil alle de ansøgere, der er registreret i RKI, blive afslået. Bankerne har hidtil anset det som en for stor risiko, at låne ud til folk, der stadig har ubetalt gæld, som endvidere er i RKI. Det er derfor ikke mærkeligt, at visse lånegivere har kigget nærmere på market og nu tilbyder lån uden RKI.

Nu er det dog muligt at få et lån trods RKI. Faktisk bliver registreret ikke tjekket, så det er vel mere korrekt at sige, at det er lån uden RKI. Uanset, så er der en ny type for kreditvurdering, der kigger nærmere på hvorfor og hvornår en ansøger blev RKI registreret. Det kan jo skyldes en stor regning for flere år siden, som væltede ens økonomi fuldstændig. Det kan også have været sygdom eller et mistet arbejde. Det betyder dog ikke at man ikke (til dels ihvertfald) har fået mere styr på sin økonomi i mellemtiden.

Få overblikket over din økonomi

Det er ikke påkrævet men det er en god idé at skrive dine indtægter og udgifter ned på et papir. Herved får du overblik over din økonomi og det giver mere ro i maven.

Lån penge uden RKI

Gælden i RKI kan jo være så stor at det tager mange år at få den afbetalt.

Vi ved til gengæld at verden ikke stopper med at dreje blot fordi man er i RKI og ens vaskemaskine eller bil kan bryde sammen i samme grad, som hvis man ikke er i RKI. Med en mulighed for at låne penge uden RKI, så vil man kunne “redde” en sådan ellers umulig situation. Og alt andet lige giver det mindre stress, at man har denne mulighed.

Renten er dyrere end normale lån, så det er ikke et lån, som blot skal tages uden overvejelse og kun hvis helt nødvendigt. Herudover er det en god idé at lægge et budget og skrive sine indtægter/udgifter ned og se præcis hvor den månedlige ydelse skal komme fra.

Hos Finansassistent.dk hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til din situation og giver eller gode råd til hvordan man vil kunne få et lån, selvom banken skulle have sagt nej i første omgang.

Vil du vide mere om hvad der kræves for at blive registreret i RKI, læs RKI reglerne her

Skal du tjekke om du er registreret i RKI, kan du lave et RKI tjek her

Lån uanset RKI

Mulighederne for at tage et lån uanset RKI er en realitet på det danske marked.

De fleste der tidligere søgte lån uanset RKI, lånte igennem venner eller familie. Alternativet var herefter at kigge på det uregulerede lånemarked, som næppe kan anbefales. Nu er dette nye låneprodukt dog kommet til Danmark og nu er det muligt at få lån uanset RKI.

Ideen med at give mulighed for lån trods RKI er at give folk, der er registreret i RKI en mulighed for alligevel at have mulighed for at låne.

Der kan være mange grunde til at en person er endt i RKI. Det kan være en stor uforudset regning, som pludselig væltede økonomien. Der skal ikke være mange rykkerforløb i gang samtidig før at dette også har stor indflydelse på økonomien. Hvis der ikke er en vej ud, så ender det ofte med at man bliver registreret i RKI.

Herefter ændrer hele ens økonomiske hverdag sig og man kan bl.a. ikke låne længere.

Herudover kan ens økonomi været rettet op siden i en sådan grad at man betaler sine regninger til tiden, men man har blot ikke betalt RKI gælden ned endnu.

Der er mange grund til at introduktionen af lån uanset RKI i det danske marked giver mening.

Få overblik over økonomien

Skriv ned hvor mange udgifter og indtægter, som du har og prøv at reserver den nye månedlige ydelse i bugettet.

Brug venner og familie som kautionister i stedet

Hver gang at en person søger om et lån online, så skal långiver kreditvurdere vedkommende for at være sikker på at denne kan betale lånet tilbage. Denne kreditvurdering indebærer bl.a. et tjek i RKI og hvis denne vender retur positivt, vil dette normalt betyde et afslag, trods at resten af ens oplysninger ser godt ud.

Ved et lån uanset RKI anvendes derfor en anderledes kreditvurdering end normale lån. Her bliver der bl.a. også kigget på låneansøgers villighed til at betale lånet tilbage og tillid. Det der bliver stillet som krav er at låntager finder en person, som vil kunne stå inde for at betalingen af de månedlige ydelser. Ved at finde en sådan person – kautionisten – vises at vedkommende stoler på låntager. Og det er denne tillid, der vises her, som betyder at långiver kan give et RKI lån med kautionist.

Fordelen ved at snakke med venner eller familie om at være kautionist, i stedet for at låne pengene direkte til dig. På denne måde har de ikke penge ”ude” og det vil alt andet lige være mere organiseret med tilbagebetaling mv. Herudover undgår man en eventuelt stress, som ofte medfølger det at låne fra venner og familie.

Ribers lån

Nu kan de som er registreret i Ribers alligevel få lån med et Ribers lån. Har du forsøgt at ansøge om et lån, men fået afslag pga. Ribers, så er du kommet til det rette sted.

Stort set alle banker og långivere i Danmark vil give afslag hvis ansøgeren er registreret i Ribers. Dette skyldes at bankerne generelt vurderer at en sådan registrering betyder at personen ikke har styr på privatøkonomien.

Det er dog rigtigt, at der er en tidligere gæld som ikke er blevet tilbagebetalt endnu. Dette kan der dog være en række grunde til, ligesom at denne gæld kan være mange år gammel og ens privatøkonomi kan se helt anderledes ud i dag end den gjorde på det tidspunkt.

Står man og skal bruge et lån i en sådan situation, har det tidligere været svært at få en bevilling. Men nu kan man ansøge om et Ribers lån og alligevel få udbetalt en lån.

Det foregår på den måde, at låntager skal have en kautionist med på lånet, som vil stå inde for at de månedlige ydelser betales. Denne er dog ikke medansøger på Ribers lånet og vil blot blive bedt om at betale en månedlig ydelse, hvis denne ikke betales af låntager selv.

Dette betyder også at lånet aldrig får rykkere eller andre omkostninger, så ”prisen” bliver den samme hele vejen igennem.

Hvad er Ribers Kredit Information?

Ribers (også kaldet RKI) er et register over personer, som har en aktiv gæld, der ikke er tilbagebetalt endnu. Der er en række krav for at blive registreret i Ribers, som at man skal have 3 rykkere på sin gæld inden man må blive registreret.

Lån trods Ribers

Det er muligt at få lån trods Ribers og denne mulighed gælder uanset ens nuværende indkomst og job situation. Det har heller ikke indflydelse om du er registreret én gang i Ribers eller flere.

Det der tæller er om låntager har betalingsvilje. Herudover viser det stor tillid til låntager, at har en person, som er villig til at stå inde for betalingerne. Dette fra en person som alt andet lige kender låntager meget bedre end långiver har mulighed for.

Med denne tillid i bagagen, vil långiver som regel bevillige et lån trods Ribers.

Det er anbefalelsesværdigt at gennemgå alle scenarier med din kautionist inden lånet tages. Herved er alle på samme side og en sådan forventningsafstemning redder mange ellers stressfulde situationer.

Herudover bør man lægge et budget, så man er sikker på at man har råd til en ny månedlig ydelse.

Mini lån trods RKI

Hvis du har brug for et mini lån trods RKI, så er du rette sted. Det er ofte helt umuligt at låne, hvis du er registreret i RKI. Men hvad gør man så, hvis vaskemaskinen går i stykker eller bilen skal på værksted eller der simpelthen er brug for et mini lån?

Mange gange er det meget svært at få et lån i en almindelig bank, hvis man er i RKI. Størstedelen af alle långivere, der tilbyder lån, har en regel om ikke at bevillige lån til personer i RKI. Dette har tidligere betydet at uventede regninger og udgifter har kunne vælte ens allerede ødelagte økonomi yderligere.

Det er der heldigvis en løsning på nu, hvor man kan tage et mini lån trods RKI. Det fungerer på den måde, at man ansøger sammen med en kautionist, som typisk er en ven eller et familiemedlem. Denne bliver ikke medansøger, men står inde for at låntager betaler sine ydelser til tiden. Dette er kun hvis der skulle være en måned, hvor der ikke kan betales. Resten af tiden kører lånet uden kautionistens indblanding.

Herved kan ellers umulige problemer løses, som man måske også ville have gjort, hvis man ikke havde været i RKI. Det er i hvert fald den løsning man har lige for hånden.

Der er således et lån for alle uafhængigt at hvordan ens personlige økonomi ser ud nu hvor det er muligt at tage et lån trods RKI.

Er du ved at være RKI gælden kvit?

Måske skulle du overvej at betale resten af RKI gælden ud med et kautionist lån. Så er du ude af RKI og det genåbner en række muligheder.

Mini lån med RKI

Med muligheden for at tilbyde mini lån med RKI, kan alle have samme ”sikkerhedsnet”, uanset om man har gæld i RKI eller ej. Selvom man ikke har brug for at låne i øjeblikket, så ved man at man kan redde situationen, når livet kaster en overraskelse.

Det er vigtigt altid at have overblikket over ens økonomi. Dette gælder især hvis det allerede er gået lidt galt. Det behøver ikke være noget stort og kompliceret, som hvis du skulle ned i banken. Bare skriv udgifter og indtægter ned på et papir. Det er det hele. Det giver ro i maven.

En meget god måde at skære ned på ens månedlige udgifter, er at samle ens mini lån i ét større lån. Har du en række mini lån, som du stadig betaler af på, og står og skal bruge endnu et lille lån? Så kan det måske betale sig for dig at samle alle lån og få en lavere månedlig ydelse. Dette er muligt, selvom du skulle være registreret i RKI. Måske kan du endda indfri del af din RKI gæld samtidigt.

SMS lån trods RKI

Har du brug for et SMS lån trods RKI, så er dette nu muligt, selvom det ikke er igennem de sædvanelige SMS låns kanaler. En af de få ting som SMS långiverne tjekker er om folk er i RKI. Udover navn, cpr og mobil nummer, så er et at deres eneste krav, at vedkommende ikke er registreret i RKI.

Men det betyder dog ikke at man ikke kan få et SMS lån selvom man er i RKI. Det kan man godt. Ansøgningen er ligeså kort som et SMS lån, men der er hverken RKI tjek eller tjek i SKAT. Alt hvad man har brug for er at man har en person, som vil kunne indestå for at man overholder sine låneforpligtelser. Herefter vil du få et SMS lån trods RKI bevilliget.

Denne person, som du skal finde, vil med andre ord være kautionist på dit lån. Det kan være en ven, en kæreste eller et familiemedlem. Det vælger du selv. Personen vil ikke være medansøger, lånet er dit. Det er kun såfremt at du ikke kan betale en månedlig ydelse, så vil kautionisten blive bedt om at betale denne ydelse. Måneden efter er det igen låntager selv, der skal betale.

Herefter kører lånet videre, som planlagt og du vil ikke ryge i et rykkerforløb eller få andre udgifter end hvad der oprindeligt var aftalt.

SMS lån med RKI

At taget et SMS lån med RKI betyder at visse døre åbner op for låntager, der ellers ikke har været muligt. Da det nu er muligt at tage lån trods RKI, så kan du blive dækket af hvis du skulle få uventede eller meget store regninger. Dette har ikke tidligere været tilfældet.

SMS lån har siden starten været perfekte til at give en penge i hånden, hvis vaskemaskinen skulle være gået i stykker eller bilen skulle på værksted. Det er hurtige penge, som man kan få udbetalt med det samme.

Det samme er tilfældet for SMS lån med RKI. Her kan du få pengene udbetalt indenfor 24 timer, hvilket selvfølgelig er mere end et par timer, som visse SMS låneudbydere tilbyder. Men på den anden side kan man få penge i hånden trods RKI.

Renten er lavere på SMS RKI lån eller normale SMS lån

Renten er visse steder 10x højere på SMS lån end den rente man får på SMS lån trods RKI.

SMS lån selvom RKI

Ja, Danmark har nu også et RKI låneprodukt tilgængeligt for alle i Danmark. SMS lån selvom RKI registreringen er aktiv er en mulighed for at låne til hvad man vil. Trods RKI. Det betyder dog ikke at det kan anbefales at låne, medmindre man virkelig har brug for det.

Man skal huske at der skal være råd til den nye ydelse i budgettet hver måned. Der skal planlægning til. Men når det er sagt, så kan denne type lån komme som en redning for mange, der ikke har haft mulighed for at låne. Ind imellem står man og skal bruge penge og en RKI registrering har gjort dette umuligt, uanset hvad man skulle bruge pengene til.

SMS lån trods RKI uden kautionist

SMS lån trods RKI uden kautionist er endnu ikke muligt i Danmark. Hvis man har brug for dette skal man kigge udenfor det organiserede lånemarked eller måske overveje at pantsætte visse af ens ejendele.

Man vil også kunne låne hos venner eller familie, men hvis det er overvejelse, så må det strengt anbefales i stedet at søge en lån med kautionist. Lån mellem venner og familie giver kun problemer. Hvis til gengæld denne person bliver kautionist på dit lån, så skal denne ikke op med egne penge og alt andet lige vil det blive mindre stressende, hvis låntager skulle have problemer med at betale én enkelt måned.

Kautionisten vil kun blive bedt om at betale, hvis låntager ikke selv betaler. Måneden efter vil låntager igen betale som normalt.

Overvej kraftigt at tal alt igennem med kautionisten inden lånet tages. Så ved alle partner hvad der forventes og der opstår ikke unødig stress.

Læg et budget

Ved at skrive alle udgifter og indtægter ned får man givet sig selv et overblik over sin økonomi. Det behøver ikke mere kompliceret end bare at skrive alt ned på et normalt papir.

SMS lån trods RKI 2019

SMS lån trods RKI er et nyt fænomen i 2019. Dette var året hvor denne type lån slog igennem på det danske marked.

Hvis man overvejer at tage et SMS lån trods RKI, så skal man blot finde en kautionist, som kan stå inde for at man betaler sine månedlige ydelser. Man vil ikke blive tjekket yderligere og det er uden betydning om man er registreret én gang eller mange gange i RKI. Nuværende indtægter har heller ikke betydning.

Lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, så er hele dit økonomiske liv pludselig blevet meget mere besværligt. Dette betyder at man ikke kan tegne mobilabonnementer, indgå lejekontrakter og tage et lån.

Nu er der dog et løsning på sidstnævnte, idet det nu er blevet muligt at få et lån trods RKI.

RKI-regler

Hvad er RKI, og hvilke regler er der forbundet med registrering hos RKI? Her kan du læse meget mere om reglerne omkring RKI.

Vi fortæller også hvad RKI har af konsekvenser for dig, og hvordan man kan komme ud igen.

Seneste artikler