Lån 20000 trods RKI​

LånebeløbRenteAlderAfbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr 41,20 % 18 år 24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån 20000 trods RKI

Lån 20000 trods RKI til hvad du måtte stå og have brug for. Hvis du overvejer at tage et lån trods RKI, så må det være vigtigt. Det primære, som du bør overveje inden du tager et lån, er at lave et budget. Kan du betale den månedlige ydelse? Hvis svaret er ja og at du kan dække resten af dine månedlige udgifter, så giver det mening at søge.

Verden står ikke stille og vi rammes alle af uforudsete udgifter på de værst tænkelige tidspunkter. Om det er en tandpine eller bilen der brænder sammen, så skal ting løses. Dette er uanset om man er registreret i RKI eller ej. Løsningen er at tage et såkaldt RKI lån for at dække de uforudsete udgifter og komme videre.

Bankerne der tilbyder sådanne lån, gør det på baggrund af at du har en kautionist der også underskriver på lånet. Denne person siger hermed at de har tillid til at du tilbagebetaler lånet. Dette er oftest tilstrækkeligt for at banken ikke vil se nærmere på din RKI registrering eller eventuelle øvrige forhold.

Selvfølgelig kan du også låne privat fra venner og familie uden renter og kreditoplysninger. Husk blot at forhold kan tage skade ved at blande penge ind i det hele. Oftest kan det bedre betale sig at have mere ordnede forhold, så alt er sat op professionelt. Din ven eller familiemedlem skal således heller ikke lægge penge ud selv. Tilsvarende vil denne heller ikke skulle betale det fulde lånebeløb, hvis du ikke betaler, men blot den enkelte måned. Herefter kører lånet videre som normalt.

Læs alle dokumenter

Det er vigtigt at sætte dig ind i alle detaljerne til dine lån, så det er en god idé at læse alle dokumenter igennem inden underskrift.

Lån penge selvom du er RKI registreret

At låne penge, når du har en gæld i RKI var noget der ikke var tænkeligt for blot et par år siden. Dette var simpelthen ikke accepteret af hverken banker eller andre lånegivere.

I den seneste tid er kreditinstitutter dog dukket op, som gerne vil hjælpe personer, som er registrerede i RKI. Her hos Finansassistent gennemgår vi alle scenarier og fortæller dig alt hvad du skal vide for at få et lån tros RKI. På vores sider gennemgår hvilke lånegivere, som du skal henvende dig til i din givne situation.

Gennemgående i alle tilfælde kan vi dog anbefale at du laver et budget og får overblikket og din økonomi. Indgå afbetalingsordninger og se om ikke du kan komme ud af RKI.

Inden du tager et nyt lån er det også en god idé at se hvor pengene til den månedlige ydelse skal komme fra. Du kan jo ikke spå fremtiden, men bare vær realistisk med hvad du kan betale. Det kan være at det er bedre at betale lidt mindre hver måned, selvom lånet så løber i en længere periode.

Lån 20000 trods RKI til at slippe ud af de (ellers) umulige situationer vi lander i engang imellem.

Kommunikation er vigtigt

Skriv eller ring til banken, hvis du ikke kan betale en given måned. Du sparer ofte tid og penge ved at tage dette på forkant (eller hurtigst efter).

Lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, så er hele dit økonomiske liv pludselig blevet meget mere besværligt. Dette betyder at man ikke kan tegne mobilabonnementer, indgå lejekontrakter og tage et lån.

Nu er der dog et løsning på sidstnævnte, idet det nu er blevet muligt at få et lån trods RKI.

Pantsættelse og pantelån

Der er et bredt udvalgt af genstande, som man vil kunne indlevere midlertidigt imod at få penge ud med det samme. Det kan være elektronik, ure, møbler, biler, tasker og meget andet. Efter en given periode kan man købe sine ting tilbage. En sådan pantsættelse kan også give mening i visse tilfælde.

Seneste artikler