Lån 20.000-100.000 kr trods RKI

3.000 - 20.000 kr.

Rente
22.44%
Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22,44%. Den samlede omkostninger i procent er 24,90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

1.000 - 100.000 kr.

Rente /mdr
1,95% – 8,5%

1.500 - 50.000 kr.

Rente /mdr
22.51%
Lånebeløb 12.000,00 kr, ÅOP 24.99%, Minimumsbetaling 1.121,95 kr, Samlede Kreditomkostninger 1.463,36 kr, Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.463,36 kr, Fast debitorrente 22.51%

Lån 20000 trods RKI

Lån 20000 trods RKI til hvad du måtte stå og have brug for. Hvis du overvejer at tage et lån trods RKI, så må det være vigtigt. Det primære, som du bør overveje inden du tager et lån, er at lave et budget. Kan du betale den månedlige ydelse? Hvis svaret er ja og at du kan dække resten af dine månedlige udgifter, så giver det mening at søge.

Verden står ikke stille og vi rammes alle af uforudsete udgifter på de værst tænkelige tidspunkter. Om det er en tandpine eller bilen der brænder sammen, så skal ting løses. Dette er uanset om man er registreret i RKI eller ej. Løsningen er at tage et såkaldt RKI lån for at dække de uforudsete udgifter og komme videre.

Bankerne der tilbyder sådanne lån, gør det på baggrund af at du har en kautionist der også underskriver på lånet. Denne person siger hermed at de har tillid til at du tilbagebetaler lånet. Dette er oftest tilstrækkeligt for at banken ikke vil se nærmere på din RKI registrering eller eventuelle øvrige forhold.

Selvfølgelig kan du også låne privat fra venner og familie uden renter og kreditoplysninger. Husk blot at forhold kan tage skade ved at blande penge ind i det hele. Oftest kan det bedre betale sig at have mere ordnede forhold, så alt er sat op professionelt. Din ven eller familiemedlem skal således heller ikke lægge penge ud selv. Tilsvarende vil denne heller ikke skulle betale det fulde lånebeløb, hvis du ikke betaler, men blot den enkelte måned. Herefter kører lånet videre som normalt.

Læs alle dokumenter

Det er vigtigt at sætte dig ind i alle detaljerne til dine lån, så det er en god idé at læse alle dokumenter igennem inden underskrift.

Lån penge selvom du er RKI registreret

At låne penge, når du har en gæld i RKI var noget der ikke var tænkeligt for blot et par år siden. Dette var simpelthen ikke accepteret af hverken banker eller andre lånegivere.

I den seneste tid er kreditinstitutter dog dukket op, som gerne vil hjælpe personer, som er registrerede i RKI. Her hos Finansassistent gennemgår vi alle scenarier og fortæller dig alt hvad du skal vide for at få et lån tros RKI. På vores sider gennemgår hvilke lånegivere, som du skal henvende dig til i din givne situation.

Gennemgående i alle tilfælde kan vi dog anbefale at du laver et budget og får overblikket og din økonomi. Indgå afbetalingsordninger og se om ikke du kan komme ud af RKI.

Inden du tager et nyt lån er det også en god idé at se hvor pengene til den månedlige ydelse skal komme fra. Du kan jo ikke spå fremtiden, men bare vær realistisk med hvad du kan betale. Det kan være at det er bedre at betale lidt mindre hver måned, selvom lånet så løber i en længere periode.

Lån 20000 trods RKI til at slippe ud af de (ellers) umulige situationer vi lander i engang imellem.

Kommunikation er vigtigt

Skriv eller ring til banken, hvis du ikke kan betale en given måned. Du sparer ofte tid og penge ved at tage dette på forkant (eller hurtigst efter).

Lån 5000 trods RKI

Lån 5000 trods RKI er en realitet. Er du blevet registreret i RKI, så har du nok set at du er blevet økonomisk begrænset, men nu kan du alligevel få bevilliget et lån.

Visse lånudbydere har indset at blot det forhold at en person er registreret i RKI, så er dette ikke nødvendigvis på grund af skødesløshed. Det sker for selv den bedste, at man simpelthen har svært ved at betale sine regninger på grund af arbejdsløshed, sygdom eller andet. Derfor er det nu muligt at låne penge trods RKI.

Lån 5000 trods RKI til en vaskemaskine eller at tage bilen på værksted. Verden bliver ved med at snurre rundt og selvom man er registret i RKI, så sker der uforudsete ting, som man simpelthen ikke har mulighed for at dække ind med sine nuværende økonomi.

Lån 5000 trods RKI

Husk at læg et budget for tilbagebetalingen af dit lån. Vær sikker på at du kan betale de månedlige ydelser. Hellere vælge en længere løbetid end ikke at kunne betale ydelsen.

Før at det var muligt at låne trods RKI, kunne en tur til tandlægen blive et kæmpe problem, hvis man ikke har mulighed for at tage et lille lån på grund af ens RKI registrering. Dette er heldigvis løst nu.

Alle ved at det ikke kan anbefales at tage et nyt lån, når man allerede er i RKI, men når ”en af de der måneder” kommer, så er det rart at vide at der er en mulighed. En situation, som ville virke nærmest umulig at komme ud af, kan pludselig løses.

Det er selvfølgelig stadig vigtigt at planlægge hvordan det nye lån skal betale tilbage og om man har råd til det. Ved lidt planlægning inden man tager lånet, kan betyde at du også slipper for stress i fremtiden. Der er ingen grund til at du siger at du kan betale 400 kr. om måneden, hvis det vil passe dig meget bedre at betale 200 kr. Den ekstra rente som en længere løbetid vil give er intet i forhold hvad et længere rykkerforløb vil koste. Vær realistisk om hvor meget du kan betale hver måned.

Lån 5000 trods RKI til en rejse eller til julen? Nogle gange har vi alle brug for at koble fra. Det hjælper ikke at du brænder ud i din kamp om at få styr på din økonomi. Du kan sagtens have fået mere styr på din økonomiske hverdag og eventuelt følge en afbetalingsplan af din gæld. RKI registreringen bliver dog først fjernet når den fulde gæld er tilbagebetalt. Hvis du kan se at der er plads til en mindre månedlig betaling, som et RKI lån ville kræve, så kan det overvejes om ikke det er det værd. Så længe at man fortsætter sine afdrag og følger sin planlægning, så kræver ens mentale sundhed vedligeholdelse.

Der er alle mulige forskellige scenarier, hvor en person, som er registreret i RKI, har brug for et lån. Vi lægger til grund at man først taget et nyt lån, når der simpelthen ikke er andre muligheder. Men når du når dertil, så er muligheden for at løse din situation rigtig rar at have i baghånden.

Lån 15000 trods RKI

Lån 15000 trods RKI til en større reparation på bilen eller måske et par store regninger, som har hobet sig op. I 9 ud af 10 tilfælde er det ikke muligt at låne penge, hvis du er registreret i RKI. Der er dog visse långivere, der tilbyder lån trods RKI.

Typisk vil det være påkrævet at du ansøger sammen med en anden person. Denne vil stå inde for at du betaler din gæld tilbage. Det betyder i praksis at hvis du en måned ikke kan betale din ydelse, så skal de betale din ydelse. Altså det er ikke hele gælden der falder til betaling, som ofte er tilfældet.

På denne måde kan du få råd til at betale dine regninger eller din reparation, også selvom du er registreret i RKI.

Læg et budget og se hvor pengene til din månedlige ydelse kommer fra. Så du er sikker på at du har råd til at betale hver måned. Selvom der er et ”sikkerhedsnet” i form af din kautionist, så er vi sikre på at man helst ikke ville gøre brug af denne.

Nu er det muligt at låne 15000 trods RKI registrering

Med et RKi lån, har personer, der er registrerede i RKI nu mulighed for at få et lån. Dette kan være en stor hjælp i hverdagen i visse tilfælde.

Et afbræk fra hverdagen

Lån 15000 trods RKI til en stor familieferie kan også være i planerne. Det kan tage mange år at tilbagebetale din gæld, som er registreret i RKI. I denne periode kan dine økonomiske forhold have stabiliseret sig. Dette vil sige at der kan være overskud i budgettet til en ny månedlige ydelse. Er fordi du gerne vil rejse inden børnene vokser helt op? Eller at du bare har brug for at se at livet er andet end hvad hverdagen byder? Der kan være mange grunde. Hvis du kan se at der er overskud i din økonomi, kan et sådan RKI lån måske være vejen frem.

Kravene til at låne, når du er i RKI, er anderledes end normale lån. I banken kreditvurderes du ud fra din indtægt, alder mv. Idet at du ansøger sammen med en person, som stoler på at du kan betale tilbage, så bliver denne tillid der lægges vægt på. Denne person vil kende dig meget bedre end hvad långiver kan ud fra de få oplysninger på ansøgningsskemaet. Så længe denne person ikke selv er registreret i RKI, så er sandsynligheden for at dit lån blive godkendt rigtig høj.

Det kan være en god idé at lave en aftale på forhånd med din ven. Fx hvordan du vil betale din ven tilbage, hvis du skulle ”misse” et enkelt afdrag. Ofte kan det endda anbefales at holde kommunikationen åben løbende. Således bliver kautionisten ikke overrasket over at han/hun skal betale en given måned. Hvis du kan se at det bliver en måned hvor du får svært ved at betale, så sig det så hurtigt som muligt.

Muligheden for at låne 15000 trods RKI er dog rart at have i baghånden. Også selvom du ikke har brug for pengene i dag. Det løser i hvert fald en række problemer, som ikke var muligt at løse tidligere for personer, der er RKI-registreret.

Husk altid at ringe til banken hvis du ikke kan betale

Hvis du kan se at du ikke har mulighed for at betale en given måned, så er det bedre at du ringer til banken og siger det. Ofte kan du få en betalingsfri måned eller ihvertfald slippe for rykkere mv.

Lån 30000 trods RKI

Lån 30000 trods RKI til reparation til boligen eller hvad du måtte stå og have brug for. Skal du sælge din bolig kan det altid være en god idé at lave lidt reparationer. De penge der investeres i disse reparationer, kan må ofte få 2-3 gange igen i salgsprisen.

Når man er registreret i RKI, så er det normalt ikke muligt at låne penge, uanset formålet. Men dette er jo meget ærgerligt, hvis man står og kan fordoble sit indskud gennem salgsprisen.

Også selvom du skal anvende lånet til noget andet, så er det muligt at tage et lån uanset at man er RKI registreret.

For i tiden var det at tage et lån med RKI meget vanskeligt og i de fleste tilfælde umuligt. Alle der var registreret som dårlige betalere blev vurderet på samme grundlag. Er du i RKI, så får du et afslag.

Realiteten er dog at omstændighederne for hvorfor personer er registreret i RKI er meget forskellige. Herudover kan ens økonomi været fuldstændig ændret siden man blev registreret.

Betaling med betalingsservice

Det er ofte billigere at betale sine månedlige ydelser via betalingservice. Det passer dog ikke til alle, så for visse personer kan det være at faktura er bedre. Væld det der passer dig bedst.

Et hul i lånemarkedet

Visse banker har identificeret dette hul i markedet og er derfor begyndt at tilbyde lån til person som er registreret i RKI. Det er uden betydning hvad du skal anvende lånet til og det betyder heller ikke noget om du er registreret 1 gang eller mange.

Kravene for at få et lån trods RKI er oftest ganske forskellige fra den normale kreditvurdering, som vi kender fra bankerne. Her baseret beslutningen on lånet på en vurdering af din betalingsvillighed. Dvs. at der kigges på dit ønskes om at betale lånet tilbage.

Den største faktor herfor er at du bliver bedt om at finde en person, som vil stå inde for at du betaler dine månedlige ydelser. Dette forgår på den måde, at skulle du selv ikke kunne betale en måned, så vil denne person skulle betale. Det gode ved denne type lån, er at der ikke kommer rykkergebyr eller yderligere omkostninger. Herudover er det ikke lånet der falder til betaling, men blot den enkelte ydelse.

At tage et RKI lån er en mulighed i dag og det vil uden tvivl hjælpe en lang række personer, som ikke tidligere havde mulighed for at låne.

Lån 30000 trods RKI når du står og har brug for det og kan se at du har plads i budgettet. Det kan jo også være at du tager lånet til at dække det sidste at din RKI gæld af. Herefter kan du slippe af med registreringen. Hvis det er tilfældet, så giver det mening, at ringe ind til banken og få en lavere rente på din lån efterfølgende. Hvis du har betalt af et par måneder uden anmærkninger, så skulle dette på ingen måde være et problem at få.

Bed om nedsat rente

Hvis du har betalt af på dit lån uden anmærkninger igennem en længere periode, så kan du bede banken om at få nedsat din rente. Det skader ikke at spørge og det sker ofte end man skulle tro.

Lån 40000 trods RKI​

Lån 40000 trods RKI til en ny (brugt) bil eller hvad du skulle have brug for. Personer som er registrerede i RKI har nu mulighed for at tage et nyt lån. Også selvom at gælden i RKI stadig er aktiv og ikke tilbagebetalt.

Hvorvidt det er muligt at låne penge med en RKI gæld, har tidligere været et stort nej. Ingen danske banker har bevilliget lån til personer, som var registrerede i RKI. Dette har nu ændret sig, idet at nye långivere har indset at der er stor forskel på de enkelte personer og hvorfor de er registreret i RKI.

Omstændighederne omkring hvorfor man er endt i RKI kan være meget forskellige fra en person til den næste. Det kan være arbejdsløshed eller sygdom eller en kæmpe regning, der pludselig ikke kunne betales. Uanset hvorfor du er endt i RKI, så er det nu muligt at tage et lån trods RKI.

Da man kan være registreret i RKI i mange år, vil ens økonomi i den periode opleve både op og nedture. Din økonomi i dag kan se helt anderledes ud end den gjorde, da du blev registreret. Men det som er en af de mange problemer ved en registrering, er at man ikke kan ”sikre” sig imod en uventet regning eller et hul i taget. Hvis du ikke er registreret i RKI, så kan man tage et lån til at dække sig ind i disse ellers umulige situationer. Dette har ikke været muligt for personer registreret som dårlige betalere.

Ansøg om det beløb som du har brug for

Ansøg ikke om et mindre beløb, blot for at kunne få lånet. Långiver skal nok fortælle dig , hvis du kun kan tilbydes et mindre beløb.

Det handler om tillid

I din normale bank vil du blive kreditvurderet ud fra indkomst, alder og job mv. Når du ansøger om et RKI lån, så er dette ikke ligeså relevant. Her handler det om hvorvidt du har viljen til at betale hver måned. Herudover om du har en person, som kan visse dig tillid og sige ”jeg tror på at du betaler in gæld”. Dette gør vedkommende ved at hæfte for at du betaler din månedlige ydelser.

Lån 40000 trods RKI til at betale din RKI gæld ud kan give mening. Når du er ude af RKI, så genåbner muligheder sig og din økonomiske hverdag vil blive meget lettere. Ikke kun på lånefronten, men også mange andre steder vil være lettere. Du vil igen kunne få et mobilabonnement og underskrive en lejekontrakt. Eller købe ting på afbetaling.

Uanset hvad du ønsker at anvende din nye lån til, så anbefaler vi at du lægger et budget. Find ud af præcis hvordan du betaler din månedlige ydelser. Sæt dig ikke for hårdt i det, så det er bedre med en længere løbetid end ikke at kunne betale.

Til sidst, så hvis det lykkedes at komme ud af RKI, så giv banken et ring/skriv og hør om ikke du kan få en lavere rente. Ofte vil dine nye omstændigheder gøre at du kan få lånet billigere fremadrettet. Det kræves dog at du har overholdt de månedlige betalinger igennem en vis periode.

Hvis du er i tvivl, så spørg banken

Alle banker og långivere stiller en kundeservice til rådighed, så du vil altid kunne ringe eller skrive til dem.

Lån 50000 trods RKI

Lån 50000 trods RKI til at købe en bil eller betale din RKI gæld ud. Hvad end du skal bruge pengene til, så er det nu muligt at tage et lån trods RKI. Et sådan RKI lån er et alternativ til et samlelån og for dem, som ikke kan få et lån på grund af for eksempel en RKI registrering. Tanken med lånet er, at du skal kunne løse et problem, som uden lånet ellers ville være umuligt. Det kan for eksempel være så du er i stand til at betale din RKI gæld ud og blive slettet fra registreret.

Igennem de seneste år er det blevet mere og mere normalt at samle flere mindre forbrugslån og kreditter i ét stort lån. Ved at samle alle dine lån, vil du kunne forhandle dig frem til en lavere rente og med en lavere afbetaling pr. måned. Dette giver dig flere penge i hånden hver måned, som du uden tvivl kan bruge på noget bedre end låneydelser.

Muligheden for samlelån har dog ikke være tilgængelig for personer, der er registrerede i RKI før nu. Det er dog ikke alle typer lån, hvor det giver mening at indfri.

Det kan højst sandsynligt ikke betale sig at samle større forbrugslån, som du måtte have, da renten givetvis er lavere. Det kan dog betale sig at samle lånekreditter og kreditkort. Ofte er renten 10x så høj, som en lånekredit, så du vil kunne spare rigtig mange penge. Tag et kig på dine nuværende lån og sammenlign renterne. Måske giver det mening at samle del af din gæld.

Tag den billigste ÅOP, ikke kun rente

Når du overvejer at samle dine lån, så sørg for at sammenligne de rette tal. Sammenlign ÅOP-udgifterne, der både indeholder renter og gebyr. Det er sådan at du kan se hvilket lån er billigst.

Samlelån trods RKI

Som nævnt, er det nu muligt at tage et samlelån trods RKI i Danmark. Husk at kig nærmere på om renten rent faktisk er lavere og indfri lån med højere rente. Men hvordan får man så et sådan samlelån?

Kreditvurderingen forgår ikke på samme måde som i bankerne. De klassiske banker vurderer dig ud fra løn, alder, job og om du har ejerbolig eller ej. Ved et RKI samle lån ligger vægten af vurderingen om lånet bevilliges på om du er villig til at betale lånet tilbage. Det vurderes ud fra om du har en person, som er villig til at stå inde for at du betaler de månedlige ydelser. En sådan person vil normalt være en ven eller et familiemedlem, som kender dig meget bedre end en bank nogensinde vil. Det er således denne tillid der vises her, der gør at du kan få et lån.

Lån 50000 trods RKI til hvad du står og har brug for. Uanset om du vil samle dine lån, købe en bil eller noget helt tredje, så er det muligt for RKI registrerede person at tage et lån. Husk altid at lægge et budget og vær sikker på at du kan betale din nye månedlige ydelse. Muligheden skal ses som værende en løsning for dig, der ellers ikke kan låne.

Hvad er en kautionist?

At have en kautionist på dit lån betyder at hvis du ikke selv kan betale lånet, så bliver de bedt om det. Typisk vil det være hvis du ikke betaler en given måned, så bliver de bedt om at betale. Det er altså ikke hele lånet, der falder til betaling på én gang hos kautionisten.

Lån 60000 trods RKI

Lån 60000 trods RKI til et nyt køkken eller en bil. Eller har regningerne hobet sig op? Selvom man er registreret i RKI, så er der ikke mangel på ting der skal betales. Ofte rækker pengene, der kommer ind ikke engang til de månedlige udgifter og så ender man med et efterslæb.

For 10 år siden begyndte vi at se en række nye banker, der tilbød online forbrugslån. Dette var ikke de klassiske banker, som Danske Bank, Nordea mv., men en ny række låneudbydere. De gjorde det mere tilgængeligt at tage et lån, da man nu kunne klare alle detaljerne fra ens hjem, navnlig ens computer.

For et par år siden begyndte vi at se mobil lån og mindre lånekreditter, der kunne optages over ens mobiltelefon. Og ofte indenfor ganske få minutter.

Fælles for alle disse låntyper har dog været at hvis man var registreret i RKI som dårlig betaler, så var man sikker på at få afslag. Nu er der dog en ny type af bank, der er gået ind på det danske marked. Disse banker tilbyder lån trods RKI.

All de tidligere banker vurderede dine muligheder for lån ud fra en kreditvurdering, som lagde vægt på løn, alder, job, boligforhold. Disse banker, som tilbyder RKI lån bruger en anden tilgang til at kreditvurdere dig.

De udlåner nemlig på baggrund at den tillid, som der vises dig.

Lån kun det som du har brug for

Med denne type lån skal du kun tage et beløb, der svarer til det som du skal bruge. På den anden side skal du heller ikke ansøge for lidt. Banken skal nok informere dig om hvis de kun kan tilbyde dig et mindre beløb.

Lån baseret på tillid

Lån 60000 trods RKI baseret på tillid til at du betaler lånet tilbage. Hvis der vises tillid til at du er villig til at betale lånet tilbage, vil du kunne få et lån trods RKI. Denne tillid vises igennem, at du får en person til at indestå for at du kan betale dine månedlige ydelser tilbage.

Denne person vil underskrive på dit lånedokument, at hvis du ikke kan betale en ydelse en given måned, så vil de betale din ydelse den måned. Den person der skriver under på lånet sammen med dig, kender dig meget bedre end hvad banken gør. Den tillid dette viser er oftest tilstrækkeligt til at banken vil kunne udbetale dig et lån uanset din kredithistorik.

Husk at gennemgå alle scenarier med den person der indestår for dig, således at i har en plan, hvis du en måned skulle misse en betaling. Herved undgår man en stress, der ellers kan håndteres på forhånd. Det er kun den enkelte måned, som der skal betales og ikke hele lånet, der falder til betaling.

Ved at have en sådan ordning kommer der heller ikke rykkergebyr på eller dyrere renter. Lånet kører bare videre, som aftalt og det bliver ikke dyrere i sidste ende end hvad der var aftalt fra start.

Uanset, så er det en god idé at du og den person der indestår for lånet, laver et budget sammen. Find ud af hvor pengene til den månedlige ydelse skal komme fra og sæt disse til side i forhold til dine andre udgifter, så man ikke glemmer at de bruges til ydelsen.

Bed om rentenedsættelse

Hvis du bliver slettet fra RKI inden dine lån er betalt ud, så ring/skriv til banken og bed om at få nedsat din rente. Det kræver dog at du har betalt dine ydelser til tiden.

Lån 100.000 trods RKI

Lån 100.000 trods RKI til en bil eller en motorcykel eller hvad du måtte have brug for. De danskere der er registrerede i registret for dårlige betaler, RKI, har nu mulighed for at tage et nyt lån trods RKI registreringen.

Står du og har brug for en ny bil eller skal du undgå en tvangsauktion? Er du registreret i RKI har du ikke haft mulighed for at finde penge til dette gennem bankerne, indtil nu. En ny service er nu åbnet op i Danmark, hvor du kan låne op til 100.000 trods RKI.

Det er selvfølgelig ikke anbefalelsesværdigt at tage et nyt lån imens du er i RKI. Verden venter dog ikke på at man bliver slettet fra registret og ind imellem skal man bare bruge penge. Uanset om du har brug for dem i dag eller i fremtiden, så er denne service rar at kende til. Hvem ved om det en dag redder en fra en ellers helt umulig situation.

Lånet tages med en kautionist, som indestår for at du betaler dine månedlige ydelser. Det vil sige at hvis du ikke betaler en given måned, så vil vedkommende betale din ydelse. Det er altså ikke hele lånet der forfalder, hvis du ikke betaler, men kun den enkelte måneds ydelse. Herved slipper du for rykkergebyrer og andre tillæg og dit lån kører videre som normalt.

Læg en plan for hvordan du kommer ud af RKI

Lav et budget og planlæg hvordan du afbetaler det som du skylder i RKI. Dette kan jo sagtens indenholde at tage et RKI lån, hvis du kan bruge pengene til at betale din anden gæld. Du skal sørge for at have råd til det nye lån.

Tag pulsen på din privatøkonomi

Økonomiske problemer påvirker os alle. Du er måske endt i en situation, hvor du kom mere og mere bagud med betalingerne hver måned og pludselig havde flere inkassosager over hovedet.

Det faktum at folk har problemer med privatøkonomien kan have mange forskellige årsager. De kan have mistet jobbet, lavet en dårlig aftale eller gennemgået en skilsmisse. Sådanne store ændringer har altid indflydelse på ens daglige økonomiske hverdag og selvom man har sparet op er det ikke altid nok.

Det er vigtigt at du ikke låner mere end du har brug for. Herudover er det en god idé at lave et budget, så du har overblikket over hvor ydelsen til det nye lån skal komme fra.

Lån 100.000 trods RKI til at komme ovenpå igen. Men du skal samtidig gennemgå alle scenarier med din kautionist, så at du undgår fremtidige stressfulde situationer. Det er meget lettere at tage inden I eventuelt står i situationen og det er meget lettere at tale om inden.

Vær åben omkring din økonomi og hold kautionisten informeret om hvorvidt en måned er dyrere end en anden. Januar, juli og december er altid måneder hvor vi har store omkostninger og hvis du kan se at du ikke kan betale, så gør opmærksom herpå med det samme. Det giver også mening at ringe/skrive til banken. Hvis du har betalt af på dit lån i et par måneder allerede, kan du måske få en afdragsfri måned.

Et "sikkerhedsnet" for RKI registreerde

Du behøver jo ikke tage et RKI lån i dag, men det er rart at vide at man har muligheden, skulle man en dag stå i en helt umulig situation.

Lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, så er hele dit økonomiske liv pludselig blevet meget mere besværligt. Dette betyder at man ikke kan tegne mobilabonnementer, indgå lejekontrakter og tage et lån.

Nu er der dog et løsning på sidstnævnte, idet det nu er blevet muligt at få et lån trods RKI.

RKI-regler

Hvad er RKI og hvilke regler er der forbundet med registrering hos RKI? Her kan du læse meget mere om reglerne omkring RKI.

Vi fortæller også hvad RKI har af konsekvenser for dig, og hvordan man kan komme ud igen.

Seneste artikler