Mini lån trods RKI​

LånebeløbRenteAlderAfbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr 41,20 % 18 år 24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Mini lån trods RKI

Hvis du har brug for et mini lån trods RKI, så er du rette sted. Det er ofte helt umuligt at låne, hvis du er registreret i RKI. Men hvad gør man så, hvis vaskemaskinen går i stykker eller bilen skal på værksted eller der simpelthen er brug for et mini lån?

Mange gange er det meget svært at få et lån i en almindelig bank, hvis man er i RKI. Størstedelen af alle långivere, der tilbyder lån, har en regel om ikke at bevillige lån til personer i RKI. Dette har tidligere betydet at uventede regninger og udgifter har kunne vælte ens allerede ødelagte økonomi yderligere.

Det er der heldigvis en løsning på nu, hvor man kan tage et mini lån trods RKI. Det fungerer på den måde, at man ansøger sammen med en kautionist, som typisk er en ven eller et familiemedlem. Denne bliver ikke medansøger, men står inde for at låntager betaler sine ydelser til tiden. Dette er kun hvis der skulle være en måned, hvor der ikke kan betales. Resten af tiden kører lånet uden kautionistens indblanding.

Herved kan ellers umulige problemer løses, som man måske også ville have gjort, hvis man ikke havde været i RKI. Det er i hvert fald den løsning man har lige for hånden.

Der er således et lån for alle uafhængigt at hvordan ens personlige økonomi ser ud nu hvor det er muligt at tage et lån trods RKI.

Er du ved at være RKI gælden kvit?

Måske skulle du overvej at betale resten af RKI gælden ud med et kautionist lån. Så er du ude af RKI og det genåbner en række muligheder.

Mini lån med RKI

Med muligheden for at tilbyde mini lån med RKI, kan alle have samme ”sikkerhedsnet”, uanset om man har gæld i RKI eller ej. Selvom man ikke har brug for at låne i øjeblikket, så ved man at man kan redde situationen, når livet kaster en overraskelse.

Det er vigtigt altid at have overblikket over ens økonomi. Dette gælder især hvis det allerede er gået lidt galt. Det behøver ikke være noget stort og kompliceret, som hvis du skulle ned i banken. Bare skriv udgifter og indtægter ned på et papir. Det er det hele. Det giver ro i maven.

En meget god måde at skære ned på ens månedlige udgifter, er at samle ens mini lån i ét større lån. Har du en række mini lån, som du stadig betaler af på, og står og skal bruge endnu et lille lån? Så kan det måske betale sig for dig at samle alle lån og få en lavere månedlig ydelse. Dette er muligt, selvom du skulle være registreret i RKI. Måske kan du endda indfri del af din RKI gæld samtidigt.

Lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, så er hele dit økonomiske liv pludselig blevet meget mere besværligt. Dette betyder at man ikke kan tegne mobilabonnementer, indgå lejekontrakter og tage et lån.

Nu er der dog et løsning på sidstnævnte, idet det nu er blevet muligt at få et lån trods RKI.

Pantsættelse og pantelån

Der er et bredt udvalgt af genstande, som man vil kunne indlevere midlertidigt imod at få penge ud med det samme. Det kan være elektronik, ure, møbler, biler, tasker og meget andet. Efter en given periode kan man købe sine ting tilbage. En sådan pantsættelse kan også give mening i visse tilfælde.

Seneste artikler