Mobil lån trods RKI​

3.000 - 20.000 kr.

Rente
22.44%
Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22,44%. Den samlede omkostninger i procent er 24,90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

1.000 - 100.000 kr.

Rente /mdr
1,95% – 8,5%

1.500 - 50.000 kr.

Rente /mdr
22.51%
Lånebeløb 12.000,00 kr, ÅOP 24.99%, Minimumsbetaling 1.121,95 kr, Samlede Kreditomkostninger 1.463,36 kr, Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.463,36 kr, Fast debitorrente 22.51%

Mobil lån trods RKI

Har du brug for et mobil lån trods RKI, så vil du blive glad for at høre at dette endeligt er muligt at få i Danmark. Når en gæld er gået helt til RKI , giver dette et udslag hos banken, når du ansøger om et lån. Dette udslag gør det meget svært for dig at få et lån og dette vil fortsætte indtil du ikke længere er registreret. Man behøver jo ikke nævne at man helst ikke skal ende i en situation hvor man bliver optaget i RKI. Det er ikke kun et par dage, som man er registreret, men op til 5 år. Det betyder, at du ikke kan tage et lån eller foretage større planlagt køb, som en bil eller et hus. Selv at købe et mobil med abonnement vil du muligvis have problemer med.

Visse banker tilbyder mobil lån trods RKI. Vi kan på ingen måde anbefale at man tager yderligere lån, når man allerede er registreret i RKI. Det anbefales at kigge på om man har andre alternative muligheder inden må ansøger om et sådan lån. Herudover anbefaler vi, at man lægger et budget og ser om man har mulighed for at betale dette nye lån tilbage.

Denne mulighed for mobil lån trods RKI er dog alligevel rar at have i baghånden. Det sker at man ikke har andre muligheder og at man skal bruge penge og så kan dette være en løsning på en ellers umulig situation.

Lån til ny mobil trods RKI

At få råd til en ny mobil kan være svært, hvis man er registreret i RKI. Du kan hverken tage et lån og mobilbutikken vil ikke give dig et abonnement, hvor du betaler mobilen over fx 48 måneder.

Nu er der heldigvis en løsning på dette og det er nu muligt at tage et lån til ny mobil trods RKI. Du kan nu låne trods RKI i Danmark og det betyder at du nu vil kunne løse en svær situation.

I dag er det stort set umuligt at være uden mobiltelefon, selv hvis man ikke beregner hvor det blot er ”nice to have”. Det ved vi alle. Så at der nu er banker, som specialiserer sig indenfor lån til ny mobil trods RKI, løser denne situation. Disse banker kigger ikke primært på din nuværende situation, men snarere din vilje til at betale et nyt mobil lån tilbage. Der kan være mange grunde til at man endte med at være registreret i RKI, men det er jo ikke ensbetydende med at man ikke ville kunne håndtere et lån til ny mobil.

De klassiske banker, som vi kender dem, tager udgangspunkt i selve RKI registreringen. De kigger ikke nærmere på omstændighederne omkring hvorfor man blev registreret i RKI, men blot at man er registreret.

De banker der tilbyder lån trods RKI kigger ikke på om du er registreret 1 gang eller 100 gange. Den primære faktor er at man har vilje og at de har tillid til at du vil betale mobil lånet tilbage. Den bedste måde at vise denne tillid, er at du kan få en ven eller et familiemedlem til at stå på mål for at du betaler lånet tilbage til tiden. Venner og familie kender dig meget bedre end hvad en bank vil kunne ud fra et ansøgningsskema. Når du kan fremvise at en anden stoler på at du kan betale, så er det bedre end hvad en kreditscore ville kunne vise.

For at få et mobil lån trods RKI, skal du have en kautionist på dit lån. Det betyder, at såfremt at du ikke har mulighed for at betale en given måned, så vil din kautionist blive bedt om at betale din månedlige ydelse. Der kommer altså ikke rykkergebyr eller en højere rente på lånet, som et normalt lån eller ville få. ”Prisen” for dit mobil lån forbliver det samme, men ydelsen vil blot blive betalt at din kautionist.

Mobiliabonnementer trods RKI

Mobiliselskaber er også begyndt at give abonnementer trods RKI. Dette inkluderer dog ikke en mobiltelefon.

Mobile lån trods RKI 2019

Som vi nævner ovenfor, har du nu mulighed for at tage mobile lån trods RKI 2019. Dette blev året, hvor denne service, der ellers kun var tilgængelig i England og Spanien, nu også er kommet til Danmark.

Hvis du har modtaget en regning, som er endt med at du blev registreret i RKI, så kan du nu alligevel få mulighed for at tage et mobil lån trods RKI. Dette kan løse vanskelige situationer i din hverdagen, vor selv de enkleste ting kan blive svære. For eksempel vil du ikke kunne få et mobilabonnement, låne penge eller købe på kredit. Herudover, hvis man skal skifte lejlighed midt i det hele, vil du ofte ikke kunne indgå i en lejeaftale, hvis du er RKI registreret.

Efterhånden som gælden i Danmark stiger og flere og flere bliver registret i RKI, er banker, der specialiserer sig i mobile lån trods RKI også steget. Disse banker ser muligheden for at hjælpe folk ud af en allerede svær situation og træde til, når de kan. Derfor er mobil lån trods RKI blevet til virkelighed.

Du skal have en kautionist, som kan hæfte for lånet. Men herudover er der ikke mange krav. Bankerne er ikke interesserede i hvor mange gange du er i RKI og heller ikke hvor meget som du måtte skylde.

Tanken er i bund og grund at give det danske folk mobile lån trods RKI i 2019 og løse visse situationer, hvor der ikke tidligere var muligheder.

Mobil lån med RKI

Sms og mobil lån med RKI er et nyere koncept i Danmark. Her kan du tage mobil lån trods RKI op til 100.000 kr. Denne type lån skal dog kun overvejes, som et sidste udvej på en ellers helt umulig situation. Renten er højere en et normalt lån, men stadig indenfor de danske regler for renteloftet for ÅOP.

Den højere rente er afspejlet i at bankerne, der tilbyder mobil lån med RKI, tager en større risiko, end normale banker. Valgmuligheder for denne type lån er stadig begrænsede i Danmark, men låneproduktet ser ud til at være populært og vi kan derfor regne med at der er flere på vej med dette tilbud.

Som nævnt, kan det ikke anbefales at anvende sig at tilbud om mobil lån med RKI, hvis der er andre muligheder for at komme ud af en given situation. Når det er sagt, så er muligheden der dog og når nu situationen ikke kan være anderledes, så kan det være en kæmpe hjælp at have en udvej og en løsning.

Lån til unge under 25 år

Det er nu muligt at tage et lån trods ung alder. Sålænge du er over 18 år, så vil du kunne få et forbrugslån.

Mobil lån 18 år

Man behøver ikke være registret i RKI for at have problemer med at tage et lån. Hvis du prøver at tage et mobil lån som 18 årig, vil du ofte få afslag. Dette uanset om du er i RKI eller ej eller om du har et job eller ej. Et låneprodukt, der hedder ”mobil lån 18 år” har ikke været på hylderne i bankerne. Indtil nu.

Du har nu mulighed for at tage et mobil lån uanset om du er 18 år eller 20 år eller… Så længe at du er over 18 år kan du få et mobil lån. Gå til vores side, hvor vi kommer ind på alt, som du bør vide, om dine muligheder for et lån når du er 18 år.

Lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, så er hele dit økonomiske liv pludselig blevet meget mere besværligt. Dette betyder at man ikke kan tegne mobilabonnementer, indgå lejekontrakter og tage et lån.

Nu er der dog et løsning på sidstnævnte, idet det nu er blevet muligt at få et lån trods RKI.

RKI-regler

Hvad er RKI og hvilke regler er der forbundet med registrering hos RKI? Her kan du læse meget mere om reglerne omkring RKI.

Vi fortæller også hvad RKI har af konsekvenser for dig, og hvordan man kan komme ud igen.

Seneste artikler