Quick lån trods RKI​

3.000 - 20.000 kr.

Rente
22.44%
Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22,44%. Den samlede omkostninger i procent er 24,90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr. pr. måned i 6 måneder.

1.000 - 100.000 kr.

Rente /mdr
1,95% – 8,5%

1.500 - 50.000 kr.

Rente /mdr
22.51%
Lånebeløb 12.000,00 kr, ÅOP 24.99%, Minimumsbetaling 1.121,95 kr, Samlede Kreditomkostninger 1.463,36 kr, Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.463,36 kr, Fast debitorrente 22.51%

Quick lån trods RKI​

Nu har du mulighed for at få et quick lån trods RKI. Et nyt låneprodukt har ramt det danske marked.

En gæld i RKI betyder et afslag fra stort set alle banker og dette gælder indtil gælden er betalt. De fleste långivere ser alvorligt på personer med en RKI registrering. De ser udelukkende på at der er gammel gæld, som ikke er betalt, og at vedkommende nu ønsker at optage ny gæld. Det er uden betydning hvor gælden er opstået og hvor gammel den er.

Der kan være rigtig mange grund til at være blevet registreret i RKI. Det kan være en stor uventet regning, som betød at hele økonomien væltede. Det kan også have været en kombination af sygdom, at have mistet arbejdet og så at bilen gik i stykker. Der kan også være personlige årsager, som en skilsmisse eller andet, der har betydet at ens økonomiske hverdag blev ødelagt. Uanset årsagen, så er man ikke komme ud endnu.

Ved at taget et quick lån trods RKI kigges der heller ikke på hvor længe at man har været registreret i RKI. En RKI registrering varer 5 år, medmindre at gælden bliver betalt ud inden. På 5 år kan der ske rigtig meget med ens økonomi. Man kan være et helt andet sted og betale alle sine regninger til tiden mv. Gælden i RKI kan være en som man af principielle årsager ikke ønsker at betale.

Uanset hvad, så kan man nu tage et nyt quick lån trods RKI og det hjælper i en række tilfælde. Nu kan man igen ”redde” en svær situation ved at tage et lån. Og det er jo rart at være i stand til det.

Quick lån hurtig udbetaling

De fleste online lån bliver udbetalt indenfor 24 timer, men det kommer an på lånebeløbet.

Lånekreditter på et par tusinde kan udbetales på et par minutter, imens store samlelån på 200-300.000 kr. tager et par dage.

De quick lån med hurtig udbetaling på denne side, betales alle indenfor 24 timer.

Lån udbetales normalt til din NemKonto

De fleste online quick lån betales til din NemKonto. Dette skyldes bla. at banken herved sikrer sig at det rent faktisk er låntager selv, der får pengene udbetalt. 

Quick lån med lav rente

Quick lån med lav rente kan findes online. Renternes størrelse reflekterer den risiko, som banken er villig til at tage på en given kunde. Jo lavere rente, jo mindre risiko ønsker banken at løbe. Det vil i praksis sige at jo lavere renten er på et lån, jo sværere er det at få bevilliget lånet.

Hvis du kigger på renter på quick lån med lav rente, så ser du ofte et rentespænd, der går fra lav rente til høj rente. Det vil typiske være 3,49% til 24,99%. Dette er forbi banken sætter renten efter den enkeltes kreditvurdering.

Hvis du fx ikke har en fast indkomst, vil din rente umiddelbart være højere end hvis du har en fast indkomst. Tilsvarende vil du kunne få en lavere rente, hvis du ejer en bolig i forhold til at bo i en lejebolig. Hvis du er registreret som dårlig betaler, så vil renten være højere på et lån trods RKI end hvis du ikke er i RKI.

Den eneste måde hvorefter du kan være sikker på at få den laveste rente, er hvis du søger flere steder samtidigt og sammenligner renterne.

Når du taget et nyt lån så vær sikker på at du kan betale til tiden

Læg et budget og få et overblik over din økonomi. Så sikrer du dig at der er råd til lånet og undgår en masse stress.

Kviklån trods RKI

Skulle du være en af det utal af danskere, som er blevet registreret i RKI, så skal vi oplyse om at du stadig kan få et kviklån trods RKI. Medmindre at du betalte din gæld i RKI retur, så kunne du tidligere hverken få et mobilabonnement, lave en lejekontrakt eller få nogen form for lån. At være i RKI var (og er) en kæmpe udfordring for ens økonomiske hverdag.

Nu er det dog blevet lidt mindre besværligt, idet at man nu kan få bevilliget et kviklån trods RKI. Det kan måske ikke virke som en stor ting for folk, der ikke selv har prøvet at være i RKI, men det gør en væsentlig forskel.

Hvis vaskemaskinen går i stykker, bil skal på værksted eller du får en stor tandlægeregning, så er der mange der dækker sådanne uforudsete udgifter med et forbrugslån. Dette har ikke tidligere været muligt for personer i RKI. Den sådan uforudset udgift kunne vælte hele budgettet og uden tvivl betydet at visse andre regninger ikke blev betalt. I værste fald ender det med at man ville få yderligere regninger registreret i RKI.

Inden man søger bør man lægge et budget og se hvor pengene til det nye lån kommer fra hver måned. Herudover skal du finde en person, som du kan stole på og som kan stole på dig. Denne person skal nemlig ind og kautionere for dig og at du betaler dine månedlige regninger for lånet til tiden. Med andre ord, så skal denne person betale din månedlige ydelse, hvis ikke selv du betaler denne en given måned. Vedkommende overtager dog ikke hele lånet, men blot den gældende måned. Måneden efter er det låntager selv der betaler igen.

Kviklån med RKI

Kviklån med RKI tilbydes til alle. Kreditvurderingen lægger ikke vægt på en RKI registrering eller indtægt og boligforhold. Vurderingen går snarere på at man viser at man er villig og mulighed for at betale ydelserne på det nye lån.

Når långivere låner ud til personer i RKI, så tager de en større risiko for at lånet ikke betales tilbage. Tidligere har alle RKI registrerede været skåret over en kam, men dette er ikke tilfældet længere.

Der kan være mange grunde til at man er end i RKI. Det kan være sygdom, arbejdsløshed eller blot en stor uforudset regning, der startede en lavine, der endte i en RKI registrering. Uanset hvad der skete, så kan grundende bag være meget forskellige, så det er derfor også kun fair ikke at behandle alle RKI registreringer ens.

Når du søger et kviklån trods RKI, så kigger långivere på ansøger personlige forhold og ikke på indtægt eller gæld. Er der et ønske om at betale lånet tilbage? Dette sikres ved at långiver beder dig finde en person, som er villig til at stå inde for at den månedlige ydelse betales. Dette vil typisk være en ven eller et familiemedlem, der træder til her. Med sin handling viser denne person, som kender dig meget bedre end långiver, at denne stoler på dig. Långiver vælger på denne baggrund også at stole på dig og udbetale et lån trods RKI til dig.

Sms kviklån trods RKI

Forskellen mellem et SMS lån og et SMS kviklån trods RKI er at renten er op til 10x lavere på et RKI lån end et klassisk SMS lån. Selvom renten er højere end et normalt forbrugslån, så får man normalt ikke godkendt disse, hvis man er i RKI.

Herudover har SMS lån normalt mindre lånebeløb, navnlig 3.000 – 5.000 kr. Med et SMS kviklån trods RKI kan du låne op til 100.000 kr. Dermed ikke sagt at man skal anvende sig af muligheden for at låne et så stort beløb. Lån kun til det, som du har brug for i dag.

Kviklån 18 år

At få bevilliget et kviklån når 18 år gammel er ikke altid lige let. Bankerne stiller en række krav til indtægt mv. og visse banker låner simpelthen ikke ud til personer under 21 år.

Det er dog alligevel muligt at få et lån trods 18 år gammel.

Hvor du skal ansøge kommer i høj grad an på hvor stort et lånebeløb, som du skal bruge og hvor længe at du skal bruge pengene. Hvis du skal bruge et mindre beløb og kan tilbagebetale lånet indenfor 1-3 måneder, så kan det måske give mening at ansøge om et SMS lån eller en lånekredit. Renterne er høje, men hvis du sørger for at betale til tiden, kan det give mening.

Søger du derimod et højere beløb eller ønsker du en længere løbetid, så er det de mere traditionelle forbrugslån, som du skal søge. Problemet er her at det er svært at kviklåne som 18 årig, da du simpelthen ikke vurderes til at kunne få lånet.

Alternativet er at søge en kviklån, hvor en ven eller et familiemedlem indestår for låntagers betalinger. Herved bliver lånet bevilliget selvom låntager er 18 år.

Kviklån og ÅOP

Der findes mange forskellige kviklån og renterne og ÅOPen ændrere sig meget imellem den alle. Kig altid på flere forskellige lån, så du tager det mest fordelagtige.

Kviklån studerende

Når man er studerende er penge begrænsede. Det er derfor muligt at man gerne vil tage et kviklån for at komme på ferie med vennerne eller indskud til en lejlighed. Desværre kan det være vanskeligt at optage et quick lån som studerende.

Man må forsøge sig lidt frem, men en mulighed er at søge et kviklån med kautionist. Her får du en ven eller familiemedlem til at indestå for de månedlige betalinger. Dette vil i praksis sige at, såfremt låntager ikke kan betale en given måned, så skal ydelsen betales af kautionisten. Måneden efter er det dog låntager der selv betaler igen. Dette betyder også at der ikke kommer rykkere på lånet.

Kviklån uden kreditvurdering

Der findes kviklån uden kreditvurdering eller rettere hvor kreditvurderingen er meget simpel. Her bliver der lagt vægt på andre forhold end en traditionel kreditvurdering i bankerne. Typisk bliver der ikke lagt vægt på hverken indtægt, arbejde eller kredithistorik.

For at få et lån uden kreditvurdering kræves at låntager stiller med en kautionist, som indestår for gældens tilbagebetaling. Herved viser kautionisten en sådan grad af tillid, at låntager vil kunne få udbetalt sit kviklån uden kredtivurdering.

Kreditvurderinger afspejler bankens vurdering af din kreditværdighed

De fleste banker bedr om en lang række oplysninger. Det er på baggrund af alle disse at det vurderes hvorvidt du kan få et lån eller ej.

Billigste kviklån

De billigste kviklån fås gennem de større online banker. Den lave rente afspejler dog bankernes risikovillighed. Dette betyder at det ind imellem kan være svært at få godkendt et lån hos dem.

På den anden side at skalaen er lånekreditter og mobil lån, med renter der er 100x højere, men der er ikke mange krav til låntager. Lånebeløbet er dog ofte max 5.000 kr.

Herudover er der kautionist lån, hvor der heller ikke stilles så store krav til låntager, men hvor man stadig kan få pengene indenfor 24 timer. Her udstedes der lån op til 100.000 kr.

Kviklån trods RKI uden kautionist

Kviklån trods RKI uden kautionist er svære at finde og på det organiserede lånemarked i Danmark endnu ikke et produkt, som findes.

Alternativer er at låne af venner og familie, men ud over at dette ofte giver flere problemer end det gavner, så kræver det også at din ven eller dit familiemedlem skal have penge ude.

I stedet for et lån trods RKI uden kautionist, kunne det overvejes at få denne person, som er villig til at låne til dig, i stedet stå inde for din månedlige ydelse. Herved skal der ikke private penge op af lommen og du betaler blot til långiver, som du ville ellers. Skulle der gå noget galt, er det blot én månedlig ydelse der betale, ikke det samlet lån.

Husk at gennemgå alle scenarier med den person, der kautionerer for dig. Derved er der forventningsafstemt og all ved hvad der forventes i alle situationer. Dette giver mindre stress for alle.

Gæld i RKI skal prioriteres

Efter at man har betalt alle sine regninger og skulle der være plads til en ekstra betaling, så prøv at fokuser på at betale RKI gælden ned.

Hurtig lån nem godkendelse

Har du brug for et hurtig lån med nem godkendelse, så kommer det an på hvor stort et lånebeløb som du har brug for.

Hvis du har brug for et mindre beløb, så er de lån, hvor du hurtigst kan få pengene udbetalt de såkaldte lånekreditter. Her kan man få penge udbetalt på sin konto indenfor 1 time eller hurtigere. Typisk er lånebeløbene ved disse kreditter op til 5.000 kr.

Hvis du skal bruge et større beløb, så tager det som regel lidt længere, men det er stadig muligt indenfor samme dag at have pengene på ens konto. Her skal du søge online forbrugslån, som ofte kan gå op i over 100.000 kr. Men hvis du låner over 40.000 kr. skal du dog ikke regne med at få pengene udbetalt samme dag.

Søger du derimod hurtig lån trods RKI eller lav kreditvurdering, så er det en anden sag. Du kan få en nem godkendelse og pengene udbetalt indenfor 24 timer. Det kræver dog at du har en person, som kan kautionere for dig, men hvis det er tilfældet, vil du hurtigt kunne få et lån. Normalt vil du her kunne låne op til 100.000 kr.

Som nævnt, kan det være svært at låne hvis du er i RKI og det er vigtigt at være klar over. Uanset hvor du ansøger, vil dine chancer være formindsket når du ikke har betalt tidligere gæld.

Selvom det nu er muligt at få et hurtig lån trods RKI ingen hindring, så skal man alligevel overveje om man virkelig har brug for lånet.

Hvis det er til at samle en lånekredit-gæld, som har en meget højere rente, så kan det give mening. Tilsvarende kan vaskemaskinen været gået i stykker eller bilen skal på værksted, hvor man reelt ikke har mange valgmuligheder om man skal tage lånet eller ej.

Blot husk at læg et budget og få overblikket over hvorfra pengene til betalingen af det nye lån kommer fra. Skriv det ned på et papir og kig på det. Tro mig, du vil få meget mere ro indeni og så kan man tænke på det papir, når man har problemer med at sove om natten på grund af ens gæld.

Hurtig lån uden fast indtægt

Det kan være vanskeligt at få bevilliget et lån uden fast indtægt. Dette er uanset at man betaler sine regninger og ikke er RKI.

Dette skyldes at bankerne laver en kreditvurdering, hvor de kigger på en række af dine økonomiske forhold, herunder indtægt.

Om man får en bevillig kommer an på om hvor stort et beløb, som man ansøger om. Jo større beløbet, jo sværere er det at få, da kravene er større.

Det kan være at du allerede har forsøgt dig hos forskellige banker og fået afslag. Men ellers vil vi anbefale dig at ansøge de banker, der har den laveste ÅOP først. En lavere ÅOP betyder dog også typisk at kravene til kreditvurderingen er større. Dette skyldes at bankerne sætter deres renter efter hvor stor en risiko at de ønsker at tage. En lav rente betyder typisk at deres krav for at få lånet er højt.

Alternativt findes der i dag også långivere, der ikke laver denne type af kreditvurdering, men snarere kigger på personen. Her er det ikke indtægten, der tæller, men snarere ansøgerens villighed til at betale lånet tilbage.

Her beder långiveren blot at du har en person, som kan sig god for dig og vil underskive på at de betaler, hvis lånetager ikke selv kan. Det foregår på den måde at hvis låntager en måned ikke har mulighed for at betale, så bliver kautionisten bedt om at betale månedens regning.

Dette gælder også selvom du søger et hurtig lån trods RKI.

Læg et budget

Det er altid en god idé at lægge et budget, så du har overblik over alle dine udgifter.

Hurtig lån til studerende

Når man er studerende har man ingen eller meget lav fast indtægt og det betyder ofte at det er svært at låne.

Nu er det dog muligt at få et hurtig lån til studerende med udbetaling på 24 timer. Hvis du har en person som er villig til at indestå for at du betaler din regninger til lånet, som en ven eller et familiemedlem, så er det muligt at få penge udbetalt.

I tilfælde af at man søger et sådan hurtig lån til studerende, så er det vigtigt at gennemgå alle scenarier med din kautionist inden, så dette ikke giver stress fremadrettet. Herudover kan det anbefales at lægge et budget. Så ved du hvor pengene til lånet skal komme fra hver måned.

Lån udbetales normalt indenfor 24 timer

De varierer fra långiver til långiver. Visse udbetaler på et par timer, andre et par dage. Læs mere på den enkelte långivers hjemmeside.

Hurtig lån RKI

Du kan få et hurtig lån RKI udbetalt på 24 timer. Dette er langsommere end de dyre lånekreditter, som nævnes ovenfor. Men det er ligeså hurtigt, som de normale online forbrugslån.

Det kan godt gå hurtigere. Hvis man søger tidligt om formiddagen, så man kan få lånet ud allerede om eftermiddagen. Men ellers er det som regel først dagen efter. Dette skyldes at ansøgningerne behandles manuelt, hvor lånekreditter, grundet de små beløb, kan behandles af en computer.

Men det er alligevel et relativt hurtigt lån RKI taget i betragtning. Også i forhold til de øvrige muligheder, som man har. Denne type lån bør også kun tages i det tilfælde at der ikke er andre veje frem. Herudover skal man sikre at der er plads i økonomien til at tilbagebetale lånet løbende.

Lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, så er hele dit økonomiske liv pludselig blevet meget mere besværligt. Dette betyder at man ikke kan tegne mobilabonnementer, indgå lejekontrakter og tage et lån.

Nu er der dog et løsning på sidstnævnte, idet det nu er blevet muligt at få et lån trods RKI.

RKI-regler

Hvad er RKI og hvilke regler er der forbundet med registrering hos RKI? Her kan du læse meget mere om reglerne omkring RKI.

Vi fortæller også hvad RKI har af konsekvenser for dig, og hvordan man kan komme ud igen.

Seneste artikler