SMS lån trods RKI

LånebeløbRenteAlderAfbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr 41,20 % 18 år 24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

SMS lån trods RKI

Har du brug for et SMS lån trods RKI, så er dette nu muligt, selvom det ikke er igennem de sædvanelige SMS låns kanaler. En af de få ting som SMS långiverne tjekker er om folk er i RKI. Udover navn, cpr og mobil nummer, så er et at deres eneste krav, at vedkommende ikke er registreret i RKI.

Men det betyder dog ikke at man ikke kan få et SMS lån selvom man er i RKI. Det kan man godt. Ansøgningen er ligeså kort som et SMS lån, men der er hverken RKI tjek eller tjek i SKAT. Alt hvad man har brug for er at man har en person, som vil kunne indestå for at man overholder sine låneforpligtelser. Herefter vil du få et SMS lån trods RKI bevilliget.

Denne person, som du skal finde, vil med andre ord være kautionist på dit lån. Det kan være en ven, en kæreste eller et familiemedlem. Det vælger du selv. Personen vil ikke være medansøger, lånet er dit. Det er kun såfremt at du ikke kan betale en månedlig ydelse, så vil kautionisten blive bedt om at betale denne ydelse. Måneden efter er det igen låntager selv, der skal betale.

Herefter kører lånet videre, som planlagt og du vil ikke ryge i et rykkerforløb eller få andre udgifter end hvad der oprindeligt var aftalt.

SMS lån med RKI

At taget et SMS lån med RKI betyder at visse døre åbner op for låntager, der ellers ikke har været muligt. Da det nu er muligt at tage lån trods RKI, så kan du blive dækket af hvis du skulle få uventede eller meget store regninger. Dette har ikke tidligere været tilfældet.

SMS lån har siden starten været perfekte til at give en penge i hånden, hvis vaskemaskinen skulle være gået i stykker eller bilen skulle på værksted. Det er hurtige penge, som man kan få udbetalt med det samme.

Det samme er tilfældet for SMS lån med RKI. Her kan du få pengene udbetalt indenfor 24 timer, hvilket selvfølgelig er mere end et par timer, som visse SMS låneudbydere tilbyder. Men på den anden side kan man få penge i hånden trods RKI.

Renten er lavere på SMS RKI lån eller normale SMS lån

Renten er visse steder 10x højere på SMS lån end den rente man får på SMS lån trods RKI.

SMS lån selvom RKI

Ja, Danmark har nu også et RKI låneprodukt tilgængeligt for alle i Danmark. SMS lån selvom RKI registreringen er aktiv er en mulighed for at låne til hvad man vil. Trods RKI. Det betyder dog ikke at det kan anbefales at låne, medmindre man virkelig har brug for det.

Man skal huske at der skal være råd til den nye ydelse i budgettet hver måned. Der skal planlægning til. Men når det er sagt, så kan denne type lån komme som en redning for mange, der ikke har haft mulighed for at låne. Ind imellem står man og skal bruge penge og en RKI registrering har gjort dette umuligt, uanset hvad man skulle bruge pengene til.

SMS lån trods RKI uden kautionist

SMS lån trods RKI uden kautionist er endnu ikke muligt i Danmark. Hvis man har brug for dette skal man kigge udenfor det organiserede lånemarked eller måske overveje at pantsætte visse af ens ejendele.

Man vil også kunne låne hos venner eller familie, men hvis det er overvejelse, så må det strengt anbefales i stedet at søge en lån med kautionist. Lån mellem venner og familie giver kun problemer. Hvis til gengæld denne person bliver kautionist på dit lån, så skal denne ikke op med egne penge og alt andet lige vil det blive mindre stressende, hvis låntager skulle have problemer med at betale én enkelt måned.

Kautionisten vil kun blive bedt om at betale, hvis låntager ikke selv betaler. Måneden efter vil låntager igen betale som normalt.

Overvej kraftigt at tal alt igennem med kautionisten inden lånet tages. Så ved alle partner hvad der forventes og der opstår ikke unødig stress.

Læg et budget

Ved at skrive alle udgifter og indtægter ned får man givet sig selv et overblik over sin økonomi. Det behøver ikke mere kompliceret end bare at skrive alt ned på et normalt papir.

SMS lån trods RKI 2019

SMS lån trods RKI er et nyt fænomen i 2019. Dette var året hvor denne type lån slog igennem på det danske marked.

Hvis man overvejer at tage et SMS lån trods RKI, så skal man blot finde en kautionist, som kan stå inde for at man betaler sine månedlige ydelser. Man vil ikke blive tjekket yderligere og det er uden betydning om man er registreret én gang eller mange gange i RKI. Nuværende indtægter har heller ikke betydning.

Lån trods RKI

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI, så er hele dit økonomiske liv pludselig blevet meget mere besværligt. Dette betyder at man ikke kan tegne mobilabonnementer, indgå lejekontrakter og tage et lån.

Nu er der dog et løsning på sidstnævnte, idet det nu er blevet muligt at få et lån trods RKI.

Pantsættelse og pantelån

Der er et bredt udvalgt af genstande, som man vil kunne indlevere midlertidigt imod at få penge ud med det samme. Det kan være elektronik, ure, møbler, biler, tasker og meget andet. Efter en given periode kan man købe sine ting tilbage. En sådan pantsættelse kan også give mening i visse tilfælde.

Seneste artikler